T. Kisza 28.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce získala Bystřice tři důležité body


Branky


28. T. Kisza
0

Jediná branka zápasu padla zhruba po půlhodině hry a zajistila Bystřici důležitou výhru v boji o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středu v podvečer se na bystřickém stadionu odehrála dohrávka mezi domácí Bystřicí a hosty z Libhoště. Již před zápasem bylo jasné, že to bude boj o každý mič. Hned od první minuty se domácí do svého soupeře zakousli a vypracovali si i šance. V 15. minutě se po centu jednoho z domácích ve velke šanci objevil forvard Kisza, který hlavou mířil jen do středu brány, kde hlavičku parádním způsobem zlikvidoval hostující gólman Mička. Ve 28. minuě asi z dvaceti metrů napřáhl Kisza a s jemnou tečí hostujícího hráče nedal gólmanovi šanci - 1:0. Po brance začali také hosté kousat a domáci mohli být rádi, že rozhodčí ukončil hvizdem první poločas.

 

Po pauze hosté nadále zůstali v náporu a snažili se najít recept na obranu domácích. Obrana však odolávala a ze špatných přihrávek mohli těžit bystřičtí fotbalisti, jenže k dalši brance vždy chyběla přesná předfinální, nebo finální přihrávka. Největší šanci na srovnání měl hostující hráč, který po individuální akci orazítkoval spojnici domácí svatyně. Čas se krátil a hosté začínali být frustrovaní. Konec zápasu byl hodně napjatý, žlutilo se na obou stranách, ale hosté se nedojázali dostat k nějaké výraznější šanci. Zápas tedy skončil 1:0 a domáci podruhé v sezóně udrželi čisté konto (první bylo taky proti Libhošti) a tři body zůstaly doma.

 

Autor: Bogdan Krezelok

 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , J. Rusz [-] , M. Teofil [-] (46. B. Kantor [-] ) , T. Fober [-] - F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] (67. D. Mustabašič [-] ) , D. Kantor [-] , R. Badura [-] , J. Staniek [-] (49. D. Zoubek [-] ) - T. Kisza [-]

FC Libhošť
F. Mička [-] - M. Beránek [-] (66. J. Závodný [-] ) , D. Velart [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] (80. P. Čapka [-] ) , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] (73. T. Bátrla [-] ) , D. Symerský [-]

ŽK: 89. T. Kisza - 59. D. Symerský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPĚLA Robin - POLEDNÍK Radek, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.