M. Sasko 81.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unie padla v poslední minutě


Branky


81. M. Sasko - 63. B. Krezelok , 89. T. Kisza
0

Po bezbrankovém poločasu, se na počátku druhého ujala Bystřice vedení. Hlubina zhruba deset minut před koncem srovnala. Poslední slovo, ale měla minutu před koncem Bytřice, která vsítila rozhodující branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Bystřice dorazila v sobotu do Ostravy, kde změřila síly s místní Hlubinou. Začátek tohoto utkání patřil hostům z Bystřice. Hned ve 2. minutě napřáhl hostující hráč ke střele z dvaceti pěti metrů a ta skončila na tyčce domácí svatyně. V následném průběhu si hosté vypracovali pár rohů a nějaké menší šance. Pak zhruba do dvacáté minuty se na hřišti odehrávalo bojovné střetnutí, kdy obě družiny bojovaly převážně o střed hřiště. Od dvacáté minuty začala Hlubina hosty přehrávat. Největší jejich šanci si vypracoval Procházka, ale bystřický brankář Ondřej Kreželok ho dokázal vylapat. Závěr první půle už byl vyrovnaný, do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Začátek druhého poločasu patřil domácí letce, která si vypracovala dvě šance, ale s jejich proměňováním byla na štíru. Pak přišla 63. minuta zápasu, kdy Bystřice zahrávala rohový kop. Odražený míč se ve skrumáži dostal k Bogdanovi Krzelokovi, který ho napálil do sítě - 0:1. Po vstřelené brance se Bytřice zatáhla, a začala se spoléhat na defenzivu. Unie začala hosty postupně přehrávat a stupňovat svůj tlak. Vyrovnávací gól visel ve vzduchu. Po jednom z centrů si hosté málem vsítilii vlastní branku. Unie se dočkala devět minut před koncem zápasu, když se po individuální akci prosadil střelou z šestnácti metrů k tyči Milan Sasko - 1:1. Domácí družina pak hnána domácími diváky, chtěla strhnout výhru na svou stranu a vrhla všechny své síly do útoku. V 89. minutě ale domácí vyrobili obrovskou hrubku v rozehrávce, když se míče zmocnila Bystřice a samostatný nájezd dva na jednoho s přehledem proměnil Kisza - 1:2. Rozhodčí pak nastavoval tři minuty, ale ze strany domácí družiny už to byla křeč, která k vyrovnání nevedla a Bystřice si odvezla překvapivé tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Jsme jako Jánošík, chudým rozdáváme a bohatým bereme. Vypadá to, jako by z naší skupiny nechtěl ani nikdo postoupit.




Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - O. Klíma [-] , A. Procházka [-] , L. Bartoš [-] , V. Olšovský [-] (87. J. Skýba [-] ) , A. Hubeňák [-] , J. Krčmařík [-] , P. Petrov [-] , M. Blokša [-] , J. Schmutz [-] (63. O. Hyrník [-] ) , M. Sasko [-]

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - T. Fober [-] , J. Rusz [-] , B. Krezelok [-] - F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] (80. O. Malý [-] ) , J. Staniek [-] (57. D. Mustabašič [-] ) , R. Badura [-] , D. Kantor [-] - J. Galusík [-] , T. Kisza [-]

ŽK: 60. J. Krčmařík - 40. T. Kisza , 91. J. Rusz .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KIELAR Jakub, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.