Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce pro Sedliště


Branky


0

Sedliště si postupně vypracovalo tříbrankový náskok. Albrechtice dokázaly jen kosmeticky upravit výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji o 7. příčku tabulky začali aktivněji hosté ze Sedlišť.Ti od první minuty převzali iniciativu a převážně kombinační hrou udávali tempo zápasu. Hned v 5. minutě byli za aktivitu odměněni,když po pravé straně utekl hostující Krejčok a s přispěním teče domácího obránce dostal míč za brankovou čáru - 0:1. Domácí se nestačili ani vzpamatovat z obdržené branky a už prohrávali o dva góly. V 9. minutě chybnou rozehrávku obrany potrestal pohotovou střelou k tyči Papřok - 0:2. Hosté si dále vytvářeli řadu šancí,které ovšem třetí gól nepřinesly. Nejblíže byl gólu aktivní Papřok,avšak jeho únik vychytal pohotově domácí brankář Mato. Albrechtice hrozily především dlouhými nákopy za obranu hostí, ale vážnější šanci si v prvním poločase nevytvořily. Do kabin se šlo za stavu 0:2.

 

Do druhého poločasu Albrechtice vstoupily s větší chutí, avšak hostující obrana byla pozorná a domácí do gólové situace nepouštěla. Naopak to byli opět hostující hráči, kteří se po rychlých brejcích dostávali do slibných pokusů navýšit vedení. Blízko třetí branky byl po pěkné kombinační akci Krejčok, který svou střelou orazítkoval břevno gólmanovy svatyně. Další šanci měl také Vlček,který postupoval sám na brankáře Mata, jeho střela však těsně minule levou tyč. V 66.minutě se však už skóre měnilo,když na 3:0 zvyšoval po krásné individuální akci Krejčok. Ten se prosmýknul domácím obráncům a střelou z hranice velkého vápna přidal svůj druhý zásah. Albrechtice ale zápas nezabalily a v 70.minutě snížil po standardní situaci Hovůrka. Možnost zapsat se mezi střelce odmítli hostující Vlček s Němcem, neboť jejich hlavičkové pokusy byly nepřesné. Více branek už diváci neviděli,a tak utkání skončilo zaslouženou výhrou Sedlišť.

 

Autor: Jakub Mokroš



Sestavy


FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - L. Vagner [-] , J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , A. Věčorek [-] (78. R. Smiga [-] ) , T. Izaiáš [-] , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] (53. P. Pasz [-] ) , J. Kociolek [-] , M. Kulhánek [-] (69. M. Chmiel [-] )

FK Sedliště
D. Majer [-] - K. Jiříček [-] , A. Foukal [-] - R. Bilas [-] , J. Mokroš [-] , J. Němec [-] , T. Sekanina [-] (78. J. Pohludka [-] ) - D. Majer [-] (57. R. Bilas [-] ) , D. Krejčok [-] , R. Vlček [-] , R. Papřok [-]

ŽK: 28. J. Mokroš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - VIŠČOR Michael, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.