5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová se blýskla proti Borům populárním bůrem


Branky


17. V. Křepela , 29. M. Hájek , 43. J. Svoboda (p.) , 47. J. Svoboda , 48. J. Svoboda
0

V zápase dvou celků z horní poloviny tabulky se radovala z tří bodů Bobrová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vstřelila tři branky

Utkání dvou soupeřů z horních pater začalo vyrovnaně, úvodní oboustranné náznaky šancí zůstaly bez gólové odezvy. Až v 17. min zacentroval Karel Flídr a Vojta Křepela z první překonal hostujícího golmana. zápas dál pokračoval ve stejném duchu, akorát ve 29. min trochu nepovedená střela Michala Hájka proklouzla Jakubcovi pod tělem podruhé do sítě. to už domácí získavali mírnou převahu, kterou zúročili v 43. min., kdy byl faulován v pokutovém území pronikající Jirka Svoboda a sám postižený navýšil z penalty vedení domácích.

Hned po pauze přišly dva rychlé góly

Eventuelní snahu hostů o zdramatizování zápasu po pauze domácí velmi rychle utnuli, když domácí kanonýr Jirka Svoboda první dvě akce zakončil doklepnutím z malého vápna po pěkných přihrávkách svých spoluhráčů a zkompletoval tím svůj hatrick. Hosté vzápětí odpověděli střelou do tyče. Poté domácí nepochopitelně polevili, jejich hra se utápěla v nepřesnostech, komplikovaných kombinacích a nervozitě, navíc se prezentovali několika zbytečně ostrýmy zákroky. Díky tomu se hosté dostávali do šancí, ale dnes jim nebylo souzeno. Několikrát skvěle zakročil v domácí bráně čerstvý otec Tomáš Flek, dalekonosné přehazování domácího golmana v podání matadora Milana špačka se po odrazu na malém vápně líně překulilo přes břevno, po závaru se míč opět odrazil od domácí tyče. A tak domácí dosáhli na další výhru, ale od 50. minuty to nestálo za nic...
 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Těší nás další výhra, ovšem je nutno podotknout, že náš soupeř dnes přijel v silně oslabené a kombinované sestavě. Doufám, že to, co jsme předvedli po pátém gólu, se již nebude opakovat. Náš nejlepší hráč byl dnes gólman Tomáš Flek, kterému tímto gratulujeme k narození dcery Valentýnky.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Bobrová byla od začátku aktivnější a důraznější, naopak hosté často chybovali a jejich výkon byl o poznání horší. Zasloužené vítězství domácích. Nejlepšími hráči za Bory byly Špaček a Netolický Josef.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-] - M. Mašek [-] , P. Dvořák [-] , V. Křepela [-] , T. Podborský [-] (58. T. Hrbek [-] ) - J. Svoboda [-] , M. Hájek [-] (69. T. Červinka [-] )

TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - T. Požár [-] , P. Prokop [-] , J. Starý [-] , J. Netolický [-] , V. Burian [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] , M. Špaček [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 30. V. Křepela , 38. P. Dvořák , 68. L. Křepela , 71. J. Svoboda - 42. V. Chalupa , 73. A. Novotný , 76. J. Jakubec .
Hráči zápasu: T. Flek - M. Špaček , J. Netolický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KŘÍŽ Bedřich (N), SMAŽIL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.