4:6
(3:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov - Vřesina 4:6 (3:5)


0

Střelecké hody viděli fanoušci v sobotu ve Skřipově. Je velmi pravděpodobné, že první poločas by se mohl zapsat do knihy rekordů okresního přeboru, protože osm branek během prvních čtyřiceti pěti minut asi ještě nikde nepadlo. Z výhry se přece jen radovala favorizovaná Vřesina, která domácí ofenzivně naladěný Skřipov udolala 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Skřipova zavítal posílený tým TJ Vřesina. Domácí pozměnili herní rozestavení a na soupeře vlétli se třemi obránci. Z počátku měl více ze hry Skřipov a vytvořil si rovněž šance, které však neskončily gólem. Soupeř zato využil každé své gólové příležitosti, a zejména první poločas přinesl gólové hody. Nejprve se v 10. minutě prosadili hosté, a to prvním gólem po samostatné akci středem hřiště. Trefil se Fojtík. Stejný hráč o 5 minut později krásným přímým kopem do šibenice zpoza šestnáctky zvýšil na 0:2. Skřipov však nesložil zbraně a dokázal zásluhou Lichého vyrovnat na 2:2. Hosté však znovu využili své střelecké štěstí a v průběhu poločasu ještě přidali další dvě branky. Postupně přesně mířili Čech, Boháč proměnil pokutový kop a na 2:5 dával Koval. Skřipovu se ještě povedlo snížit gólem Lichého, který dokonal hattrick, a tak se šlo do kabin za stavu 3:5 pro Vřesinu.

 

Ve druhém poločase již hosté spíše kontrolovali hru a udržovali si dvoubrankový náskok. Podařilo se jim pak přidat ještě jeden gól a domácí už jen kosmeticky upravili konečný výsledek na 4:6. Za hosty se prosadil Fojtík, jenž stejně jako jeho protihráč Lichý, dosáhl na hattrick. Za Skřipov snižoval Kubánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Radek Kubánek: „Soupeř byl pro nás hratelný a ztráta bodů nás velmi mrzí. Vřesina měla šťastný střelecký den, ve kterém z pěti střel dala pět gólů. Tohle je holt fotbal...“

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann: „V prvním poločase skoro každá střela, která byla vystřelena, padla do branky. Předvedená hra odpovídala "kvalitě" terénu. Ve druhém poločase jsme si už výsledek pohlídali.“



Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.