1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:00

16.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Potřetí doma, potřetí s nováčkem. A potřetí vítězně!


Branky


0

Benešov prožívá skvělý vstup do sezóny a díky Čapkově brance v domácím prostředí udolal po Čížové a Nymburku i hráče Brozan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chukwuma napálil tyč

V kata nováčků soutěže se proměnil v úvodu soutěžního ročníku na svém hřišti Benešov. Utkání oba celky začaly neohroženě, Brozany ukázaly, že předchozími výsledky získaly sebevědomí. A protože ani Benešov nemá nejmenší důvod nastupovat do zápasu s hlavou dole, museli být od počátku Rotbauer s Lipšem v pozoru. Obě strany ale limitovaly nepřesnosti ve finální fázi a zbytečné ztráty míče. Balata z nadějné pozice bránu netrefil.

 

Ve 32. minutě si postavil míč k trestnému kopu hostující Chukwuma, benešovský brankář plachtil vzduchem marně, ale zachránila ho pravá tyč jeho brány. Právě Chukwudi Chukwuma byl nejagilnějším hráčem v závěru půle, když Rotbauera zaměstnal ještě zakončením patičkou, ve 40. minutě pak nezvládl vyřešit ideálně ani svou třetí příležitost a benešovský brankář si připsal další zákrok.

Čapek se v zakončení nemýlí

Přes dvě stovky diváků rozradostnila situace v 64. minutě. To domácí Benešov využil prostoru ve středu pole a vymyslel nádhernou akci. Ježdík předal míč do lajny Laštovkovi, který naservíroval do vápna lahůdkový centr, který dopadl přesně k Čapkovi a domácí záložník ukázal, že na začátku sezóny nazouvá střelecké kopačky, svou čtvrtou brankou v sezóně vsítil na 1:0. Brozanští se snažili o vyrovnání, trenér Němec prostřídal, ale žádný drtivý tlak se nekonal a Rotbauer udržel čisté konto. Benešov se tak nadále veze na vítězné vlně.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Další vítězství na domácím hřišti, z tohoto pohledu spokojenost, ale jsme si se vším respektem vědomi toho, že těžší soupeři nás čekají. V utkání jsme byli trpěliví, věděli jsme, že budeme obranu soupeře dobývat. Nakonec se nám podařilo ve druhém poločase skórovat a pak už jsme utkání kontrolovali. Brozany měly jen jednu šanci v první půli. Nejlepším hráčem zápasu byl střední záložník Václav Ježdík."




Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - M. Ngimbi [-] , J. Laštovka [-] , J. Zákostelský [-] , Z. Vrňák [-] - L. Balata [-] , D. Farkaš [-] (87. D. Filip [-] ) , P. Čapek [-] (76. R. Artemuk [-] ) , I. Hrebeniuk [-] (80. P. Ježdík [-] ) , V. Ježdík [-] - M. Telnar [-] (72. M. Kučaba [-] ) -

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - J. Franc [-] , T. Modr [-] , T. Bubeníček [-] , J. Stehlík [-] , R. Cibulka [-] - I. Šollar [-] , M. Marič [-] (72. M. Studecký [-] ) , P. Hovorka [-] (76. T. Vlasák [-] ) - J. Benda [-] , C. Chukwuma [-] (84. B. Spirkoski [-] )

ŽK: 40. P. Čapek , 68. I. Hrebeniuk , 84. D. Farkaš - 44. I. Šollar , 57. T. Modr .
Hráči zápasu: V. Ježdík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŤASTNÝ Vít, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.