2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litoměřicko otočilo zápas s posledním Nymburkem gólem z poslední minuty


Branky


0

Nymburk sice na podzim moc bodů neposbíral, ale že svou kůži nedává lacino poznalo ve 14. kole i Litoměřicko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovím poslal hosty do vedení

Avizovaná schopnost Polabanu kousat i na hřišti soupeřů, ačkoliv se krčí na dně tabulky, se potvrdila. Hráči SK Polabanu Nymburk přežili v prvním poločase veškeré domácí šance, mnohdy za přispění štěstí, když vykopávali míče z brankové čáry, a ve 23. minutě sami udeřili, když se prosadil Nepovím. Litoměřický tým nesložil zbraně stále více a více se tlačil do zakončení, vyrovnání měl na hlavě Trýzna, ve 28. minutě nejprve Hanuš trefil zeď z trestného kopu, odražený balón přistčil Šimkovskému, na jeho centr naskočil právě Trýzna a jeho koníček přeskočil i brankovou konstrukci.

 

Ve třicáté páté minutě si na centr naskočil opět Trýzna, od něj odražený míč si vzal Šlehofer, zasekávačkou si položil bránícího hráče a brankář Přibyl zachraňoval jen za pomoci nohou, ale jen k Surmajovi a jeho bombu z bezprostřední blízkosti dokázal přemisťující se Přibyl vyrazit. Podobně se vedlo i Václavkovi, po rohu z levé strany minutu před koncem poločasu k němu propadl balón v malém vápně, ale ani on ho nepropasíroval přes bránící čtyřblok v čele s Přibylem do sítě. Tolik na ukázku z jakých situací domácí nedosáhli na vyrovnání a k údivu 120 diváků odcházeli na přestávku do kabin s jednogólovým mankem.

 

Valenta rozhodl

Co se nedařilo domácím v první části, povedlo se jim hned zkraje té druhé. Míč si k zahrání trestného kopu pečlivě připravoval Lukáš Šlehofer a na jeho střelu přes dvoučlennou zeď k tyči byl i výborně chytající Přibyl krátký. Šlehoferovi se podařilo přerušit pětiměsíční čekání na přesný zásah v soutěžním utkání. Za čtyři minuty se takřka podílel na obratu, vystřelil z cca 25 metrů, jeho střelu Přibyl s námahou vytáhl jen ke Grunertovi a při jeho šanci v pádu si musel opět vypomoci nohou, aby zabránil míči cestě do brány. Tam si ji balón nenašel ani za dvě minuty, Hanušův centr zleva zakončoval Trýzna rybičkou z malého vápna nad břevno.

 

Diváci se tímto vývojem dostali do varu. Viděli neutuchající snahu hráčů ve žlutomodrém o zvrat v utkání. Jeho načasování bylo snad z Hitchcockovy dílny, ve chvíli v pravdě poslední, kdy se snad již všichni v hledišti smiřovali s penaltami, a další střelecké pokusy se odrážely zpátky do pole, se zjevil Patrik Valenta a zdánlivě ledabyle se opřel šajtlí do míče a k úžasu všech zapadl do podobného místa jako Šlehoferův proměněný trestňák a euforická radost Litoměřicka vypukla jak na trávníku, tak v hledišti.

 

Zdroj: fklitomericko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Patrik Valenta (hráč): „Myslím si, že jsme celý zápas byli lepší, měli jsme daleko více šancí, ale prostě smůlu při zakončení, soupeř nás pak potrestal z brejku. V druhé půli jsme dokázali ještě přidat a Nymburk v podstatě nic neměl. Kluci do toho vletěli a podařilo se nám brzy vyrovnat, když to Šlehy trefil parádně z přímého kopu. No a můj gól v 90 minutě? Dostal se tam ke mně odražený balón, tak jsem napřáhl a doufal, že to tam padne a padlo. My všichni jsme podali dobrý výkon a šli za tím, že doma je potřeba bodovat.“




Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , R. Dvořák [-] , D. Zdržálek [-] (61. P. Valenta [-] ) , L. Šlehofer [-] , D. Surmaj [-] , J. Trýzna [-] (68. T. Jelínek [-] ) , M. Hanuš [-] (81. V. Kolmistr [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] (58. D. Šustr [-] ) , M. Štancl [-]

SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - J. Kabyl [-] (71. M. Bodlák [-] ) , M. Kučaba [-] (78. J. Dudek [-] ) , L. Nepovím [-] (89. R. Novotný [-] ) , F. Vyskočil [-] , T. Chlapec [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , V. Schulz [-] , V. Herčík [-] , F. Franc [-] (84. J. Hájek [-] )

ŽK: 91. P. Valenta - 27. J. Kabyl , 62. T. Chlapec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Starý Dominik - ULRICH Tomáš, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.