2:1p.
(1:0)
51. L. Batka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas příliš krásy nenabídl, Štěchovice přišly o zraněného špílmachra


Branky


0

Zápas na ústeckém hřišti byl plný soubojů a odehrál se s minimálním počtem vyložených šancí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice musely polknout hořké pilulky

Úvodních pětadvacet minut bylo z obou stran plných nepřesností, oba týmy jakoby se nemohly dostat do pořádného tempa a hra trpěla nepřesnostmi. Vše změnil rohový kop ve 28. minutě, když hlavou zakončoval Jeníček a balon se přes Martina Nováka, který si připsal první start za Štěchovice, dostal po teči za záda Soukupa – 1:0. 

 

Pořádná šance na vyrovnání pro hosty přišla ve 39. minutě, to se dostal do zakončení Volešák a Krátký musel vytáhnout pohotový zákrok. Jenže akce pokračovala, vyražený balon se vrátil k Volešákovi, kterému v dalším zakončení zabránil faulem jeden z domácích hráčů. Kupodivu všech diváků rozhodčí Benedikt neodpískal pokutový kop, ale podstatně vážnější bylo to, že se nejzkušenější hráč štěchovického týmu zranil a musel být ze hřiště odnesen na nosítkách.

 

Domácí vedení neudrželi

Po přestávce bylo k vidění více šancí. Prvotní pokus Sulíka sice mířil vysoko nad, v 51. minutě pak střídající záložník rozehrál standardku přesným centrem na Batkovu hlavu, od které zamířil balon za záda Krátkého – 1:1. Pár okamžiků poté zastavil domácího Vaňouse ofsajd. Dvacet minut před koncem hrací doby se pokoušel neúspěšně prověřit pozornost gólmana Sulík, daleko větší šanci pár vteřin poté připravil Košata Štědronskému, který ve velké šanci z blízkosti minul bránu.

 

Hru plnou soubojů doplnilo pár šancí v závěrečné čtvrthodině. Soukup nejprve na brankové čáře zachytil pokus Vaňouse po odraženém balonu. Poté jeho další zakončení, když se od něj odrazil směrem na bránu jeden z odkopů od brány. Naopak otočit průběžný stav mohl v 80. minutě Štědronský, když už tradičně, podobně jako v minulých zápasech, dokázal obstřelit gólmana, zakončení však bylo slabší a jeden z obránců stihl balon uklidit. Zápas později skončil zřejmě spravedlivou remízou.

 

Penalty pro domácí

O druhý bod se bojovalo v penaltovém souboji. Maruš se Sulíkem v úvodních sériích reagovali úspěšně na trefy soupeře. Ve třetí sérii trefil Strnad tyč a Košatova trefa znamenala vedení. Ve čtvrté sérii ho udržel Batka, ale v páté sérii, po vyrovnání Jeníčka, selhal při rozhodující penaltě Těžký. Když pak gólman Krátký vychytal v šesté sérii Švejdu, bylo po předchozí, a vítězné, trefě Coufala rozhodnuto.

Autor: Michal Kunc / fotbalstechovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (sekretář): "Jen poznámka k hosty zmiňované velikosti hřiště - nechť si přijedou hřiště v Ústí n.O. přeměřit, není ani větší ani menší než většina hřišť v ČFL. Opticky mate jen blízkost tribun u postranních čar. To hřiště je naprosto odpovídající pro soutěž, kterou hrajeme a většina fotbalistů právě bezprostřední kontakt s fanoušky velmi vítá. Hřiště rozhodně nemělo vliv na výsledek zápasu a není neregulérní. To jen na okraj, aby to nevyznělo, že se v Ústí nedá hrát fotbal, naopak sportovní areál, ve kterém se zápasy ČFL v Ústí odehrávají patří k nejlepším, jaké jsme zatím v nové soutěži poznali."

Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): Velmi malé hřiště nabídlo místo několika šancí spíše velký a tvrdý boj. Bohužel po jednom ze soubojů jsme přišli o Láďu Volešáka a zároveň nebyla nám zřejmě odpískána jasná penalta. Jinak bych zápas hodnotil z obou stran jako nepovedený, hra byla nijaká a konec zápasu byl vysvobozením. Gólů jsme se dočkali až při penaltách, při kterých jsme nevyužili možnost rozhodnutí a prohráli.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Kukla [-] , M. Opina [-] (65. V. Habrman [-] ) , L. Smejkal [-] (90. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (90. M. Krátký [-] ) , J. Souček [-] , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Košata [-] , J. Jonáš [-] (59. M. Štědronský [-] ) , M. Novák [-] , Š. Maruš [-] , M. Švejda [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (41. M. Sulík [-] ) , Š. Těžký [-]

ŽK: 33. L. Batka , 88. M. Švejda .
Hráči zápasu: J. Krátký .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.