0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza odpovídala dění na hřišti, druhý bod ukořistilo Kladno


Branky


0

Ve 13. Kole fotbalové divize FK Baník Souš přivítal silný celek z Kladna, který měl před utkáním o dva body více než domácí a v tabulce figuroval na druhém místě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu

První poločas byl v jasné režii domácího mužstva, hosté se pouze bránili, zalezli na svojí polovinu hřiště a bránili a využili každé možnosti podniknout rychlý protiútok. Domácí měli náznaky „gólovek“, ale vždy chyběl poslední pověstný krůček. Největší šanci „tutovku“ měl na hlavě kanonýr Souše Václav Štípek.

 

Ve 23. minutě utkání Dominik Dolejší ideálně odcentroval do pokutového území na prostor pokutového bodu, kde mezi stopery hostí si na hlavičku vyskočil Štípek, ale jeho hlava mířila přesně doprostřed na zde zkoprněného hostujícího brankaře.

 

Domácí věřili, že přijdou další takové šance, ale nebylo tomu tak a jenom neplodná převaha na vedení v utkání nestačila.

Kladno mohlo rozhodnout v posledních vteřinách

Druhý poločas byl již herně vyrovnaný a hosté se dostávali více do brankových příležitostí, ale v domácí brance tentokrát stál mladý a velmi šikovný brankař Tomáš Bohata.

 

V 62. minutě hosté byli blízko gólu, to když se na brankové čáru přilepil míč a notnou dobu jej nedokázal nikdo zasáhnout, hostující kapitán Tomáš Procházka nad ním mával nohou, ale bezúspěšně, až pohotový zákrok domácího brankaře zažehnal obavu domácích diváků, byla to skutečně až grotestní situace, která měla šťastnější závěr pro domácí hráče.

 

V 76. minutě měli hosté obrovskou šanci, po rohovém kopu se dostali v bezprostřední blízkosti domácího brankaře k ohrožení domácí branky, ten jejich šanci zmařil vyražením míče těsně před sebe a poté již domácí obrana nebezpečí zažehnala odkopem míče.

 

V 90. minutě utkání domácí z pravé strany posílají přetažený centr do pokutového území, na zadní tyči se ke střele dostal domácí Popelka, ale jeho střela míří do boční strany branky. V úplném závěru mohli rozhodnout hosté, to když se v době nastavení 91. minutě v pokutovém území dostali do šance, ale prudkou a nebezpečnou střelu likviduje výborný domácí brankař. Po této šanci hlavní rozhodčí utkání ukončil.

 

Po remízovém utkání následují pokutové kopy, a to vždy po pěti na každé straně. Za FK Baník Souš v tomto rozstřelu neproměnili Vávra a Prokop a tak druhý bod do tabulky získali hosté z Kladna.

 

ZDROJ: http://www.tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „Sehráli jsme vyrovnané utkání z předním celkem fotbalové tabulky skupiny B, v prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale nebyli jsme schopni proměnit naše brankové šance. Druhý poločas byl již vyrovnaný a více šancí k dosažení branky měli hosté, nás v závěru podržel mladý brankař T. Bohata.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Matyáš [-] , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , D. Dolejší [-] (93. P. Vávra [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] (81. A. Kadlec [-] ) , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] , P. Bohata [-] , P. Hlaváček [-] (69. J. Ducháček [-] )

SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Veselý [-] , F. Suchý [-] , D. Čížek [-] (15. T. Borák [-] ) , P. Bartoš [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] (93. A. Nesládek [-] ) , R. Kroutil [-] , D. Šíma [-] , J. Kafka [-]

ŽK: 94. J. Chábera - 92. F. Suchý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.