3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš si připsala důležitou výhru


Branky


0

Důležitý souboj celků ze spodku tabulky se odehrál na umělé trávě VUT Brno. Za Velkou Bíteš se prosadili zimní posily Pergl s Juříčkem a výsledek utkání pečetil třetí brankou Chlup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pergl poslal domácí do vedení

Důležitý vstup do jara vyšel lépe Velké Bíteši, které se hned v prvním kole vyplatili zimní posily.

 

Úvod zápasu přinesl především boj ve středu pole, ale přece jen měli k brance blíže domácí - Juříček si však nedokázal v dobré pozici zpracovat míč, Pohl s Chlupem narazli na Kubáta. Stav se měnil ve 24. minutě, kdy se na výlet středem pole vydal Pavel Pergl a levačkou zpoza šestnáctky krásně otevřel skóre - 1:0. Hosté poprvé zahrozili až ve 30. minutě, ale Polcar mířil mimo. V závěru ještě chyboval Pokorný, ale Polcar jeho zaváhání nevyužil. Spokojenější šli tak do kabin svěřenci trenéra Miky.

Domácí navyšovali vedení

Havlíčkův Brod si přinesl do druhé půli aktivitu ze závěru prvního poločasu, ale jeho snaha byla bezzubá. Po hodině hry na hřišti vzplanuly emoce, které žlutými kartami zchladil sudí Pospíšil. Poté znovu začali hrozit domácí. Novotný s Perglem však skóre nezměnili. To se povedlo až Juříčkovi, který se po dlouhém autu prosadil chytrou patičkou - 2:0. Do nadějné šance se dostali hosté v 80. minutě, ale střelu zblokoval Mrňa. V nastavení mohl branku přidat Pohl, to se mu nepovedlo, ale k odraženému míči se dostal Chlup a zvýšil na 3:0. 

 

Fotbalisté Velké Bíteše v příštím kole zajíždí k dalšímu důležitému zápasu do Blanska. Havlíčkův Brod doma potřebuje porazit poslední Třebíč.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Klíčovým momentem byla první branka, po níž se náš výkon zlepšil. Měli jsme i další šance, a to hlavně ze standardních situací. Ve druhém poločase náš výkon postupem času rostl a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Dost nám pomohl soupeř svojí nedisciplinovaností.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , T. Mrňa [-] , P. Pergl [-] - J. Chlup [-] , M. Knos [-] (61. R. Novotný [-] ) , O. Mucha [-] (80. D. Hibš [-] ) , L. Daněk [-] - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Pártl [-] , D. Hejkal [-] (66. M. Veselský [-] ) , K. Pazderka [-] (76. P. Karlík [-] ) , A. Polívka [-] , K. Svoboda [-] - L. Peřina [-] , J. Henek [-] , O. Štědrý [-] - M. Polcar [-] , R. Háněl [-]

ŽK: 27. J. Pohl , 57. L. Daněk , 76. J. Chlup - 57. L. Pártl , 89. K. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Pergl , J. Chlup - M. Polcar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - PODHAJSKÝ Matěj, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.