Rozhovor s Matějem Vopršalem - hráčem 19. kola divize D

Hráčem 19. kola divize D se stal Matěj Vopršal, jenž nastupuje za Ždírec nad Doubravou. Zde přinášíme rozhovor s tímto fotbalistou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste v gólovém utkání porazili Velkou Bíteš. Jak se zápas vyvíjel z Vašeho pohledu?
Začátek měla lepší Bíteš, ale myslím, že po vyrovnávací brance na 1:1 jsme převzali otěže zápasu a zaslouženě vyhráli.
Vy jste do utkání nastoupil už ve 14. minutě. Jaké to pro Vás bylo takhle rychle naskočit do rozehraného duelu?
Z mého pohledu možná lepší, že jsem neměl čas nad ničím přemýšlet a rovnou naskočil do zápasu, které mělo slušně tempo.
Vy jste vstřelil třetí branku svého týmu, která se později ukázala jako vítězná. Věděl jste v tu chvíli, že utkání tedy dotáhnete do vítězného konce?
Věřil jsem v to. Po dvou slepených brankách jsme měli navrch, a i když soupeř zápas zdramatizoval, tak jsme ke konci ještě přidali pojistku a nepřipustili žádné komplikace.
Když se přesuneme k Vám, tak Vy jste za svou kariéru prošel hned několika kluby. Je nějaký tým, na který s odstupem času nejraději vzpomínáte a angažmá v něm jste si nejvíce užil?
Rád vzpomínám na všechny kluby. V Brodě jsem dostal šanci hrát divizi jako velmi mladý hráč. Ve Žďáře jsem se zase setkal s velmi dobrými spoluhráči, díky kterým jsem dával spoustu branek a vystřílel si tak angažmá ve třetí lize.
Ve Ždírci hrajete již pět let. Tak našel jste zde svůj fotbalový domov? Co si na týmu nejvíce ceníte?
Dalo by se to tak říct. Nejvíce si cením skvělé atmosféry, jež v klubu panuje. Kolem fotbalu se tady motají opravdoví srdcaři a na chodu klubu je to znát. Co se týče kabiny, máme super partu. Důkazem toho je i fakt, že kluci, kteří přišli v zimě skvěle zapadli.
Do jara jste vstoupili ve velkém stylu, když jste ze čtyř zapasů získali devět bodů. Čemu to připisujete? Jde o zúročení nelehké zimní přípravy?
Přišel nový trenér Nedvěd, změnili jsme rozestavení a střílíme mnohem více branek. V koncovce teď máme i více štěstí a je to na pohodě týmu znát.
Věříte, že si svou formu dokážete udržet i do dalších zápasů a třeba i prohnat týmy z vrchních pater tabulky?
Věříme a především na tom v tréninku pracujeme. Není důvod cokoli podcenit. Chceme uspět v každém zápase a na jaké místo v tabulce to bude stačit se uvidí.
V neděli zajíždíte na půdu desátého Humpolce. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Humpolci se nepodařil start do jara a bude chtít určitě vyhrát. To my ale také, a proto čekám vyrovnaný, bojovný zápas se šťastným koncem pro nás.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.