0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rosicích bez branek


Branky


0

Rosice bojovaly o první jarní body se Starou Říší. Fanoušci však branku neviděli a oba týmy tak berou po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ani ve druhém utkání jarní části soutěže domácí Slovan naplno nebodoval. V utkání plném nepřesností na obou stranách si sice domácí vytvořili územní převahu, kterou vystupňovali ve druhém poločase, ale k zisku tří bodů ji nevyužili. V průběhu zápasu si vytvořili si několik šancí, které však ke gólu nevedly. Za bezgólového stavu mohli na svou stranu přiklonit vítězství i hosté, především po nebezpečné akci v 83´.   První závar před brankou hostí vyrobili domácí v 8´ po rohovém kopu Pazourka zahraném z pravé strany  na zadní tyč. V 19´ pronikl do 16 hostí z levé strany domácí Moučka, společně s Pazourkem se však nedokázali uvolnit přes obranu a zakončit akci střelou. Ve 22´ centroval zleva do 16 hostí Pazourek, zakončení zprava nabíhajícího Černého ale postrádalo přesnost. Ve 23´ dostali příležitost hosté, přímý kop ze 30 m zahrál Heide přízemní střelou do středu branky přímo do rukou Zádrapy. Ideální pozice pro střelu z přímého kopu se naskytla domácím ve 31´. Zahrávající Malata ale ze vzdálenosti 17 m a ze středu 16 zamířil pouze vedle levé tyče branky. Ve 38´pronilk po přihrávce Selingera za obranu hostí do 16 Moučka, ve slibné šanci si však příliš předkopl míč, který stačil vybíhající Jícha zachytit. Z následného rychlého protiútoku zahrozili nebezpečně hosté, když se v 16 domácích uvolnil Plichta a míč po jeho křížné střele těsně minul levou tyč branky. Ve 43´ zahrávali domácí další nebezpečný přímý kop, tentokrát od pravého rohu 16. Míč po střele Pazourka opět pouze minul levou tyč branky.

Hosté vybojovali cenný bod

V 55´ založil na polovině hřiště útok domácích Kugler, přihrál doleva na Pazourka nabíhajícího do 16, jehož střela zamířila vysoko nad branku. V 60´, po kombinaci hostí okolo 16 Slovanu, zakončil akci Chlumský slabou střelou na branku. V 68´ pronikl po pravé straně hřiště téměř k brankové čáře domácí Vítámvás, přihrál před branku a k zadní tyči dobíhající Malata zakončil ve skluzu těsně mimo levé tyče. V 83´ mohli rozhodnout hosté, kdy po rychlém protiútoku do otevřené obrany Slovanu odvrátil nebezpečí pro domácí branku až na hranici malého vápna Drbal. V samém závěru utkání si Slovan vytvořil až drtivý tlak, vytěžil z něj však pouze několik rohů a z nich střelu Pazourka z hranice 16´ mířící k pravé tyči, kterou Jícha vytěsnil mimo branku a střelu Drbala z levé stranu, která zamířila přímo do brankářovy náruče.



Ohlasy k zápasu



FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Domácí měli převahu, ale hráli jen po vápno. Při nebezpečných standardkách nám hodně pomohl brankář Jícha. Ve druhé půli jsme měli drobné problémy, ale zvládli jsme to a nakonec jsme mohli i vyhrát. Bod bereme.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , D. Moučka [-] (63. F. Novotný [-] ) , T. Selinger [-] (63. J. Vítámvás [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (80. T. Buršík [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Heide [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] (75. V. Bastl [-] ) , R. Nehyba [-] , A. Šmíd [-] , R. Cipruš [-] , A. Plichta [-] (90. D. Bartoň [-] ) , M. Vacek [-] (88. J. Sobotka [-] ) , P. Severa [-] , P. Příborský [-]

ŽK: 27. J. Krejčí , 55. T. Selinger - 29. A. Plichta , 35. L. Hekerle , 40. A. Šmíd , 72. P. Heide .
Hráči zápasu: T. Selinger - M. Jícha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - MAYER Jan, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.