J. Král 49.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec v Kovanicích vyhrál dvěma rychlými góly


Branky


0

Městec Králové odehrál minulou sezónu fantasticky a opět je považován za jednoho z hlavních adeptů na postup. Kovanice však přes léto posílily a nechtěly dát favoritovi nic zadarmo, což se podepsalo i na výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubelka svým gólem hned navázal na Janouchův

Do zápasu nastoupila před padesátkou diváků obě mužstva v silných sestavách. Favorizovaní hosté začali aktivně již od první minuty, soupeře zmáčkli a drželi jej na vlastní polovině. Běhaví beci Vocásek a Táborský doplňovali útok a netrvalo dlouho než se útočné snahy hostí opravdu setkaly s úspěchem. Ve dvanácté minutě jako první rozvlnil síť za zády Jakuba Krátkého Ondřej Janouch, který si po dlouhé přihrávce za obranu poradil v šestnáctce výborně. Kovanice se z obdržené branky ještě nestihly vzpamatovat a po několika desítkách vteřin inkasovaly podruhé. Vyhlášený mladičký kanonýr Lukáš Kubelka dostal milimetrově přesnou přihrávku, která prošla mezi beky,a následně zakončil vskutku nekompromisně. 
Hosté tak drželi osud zápasu pevně ve svých rukou a nadále měli více ze hry, své vedení však nedokázali navýšit, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Platilo známé fotbalové nedáš - dostaneš

Během poločasové přestávky trenéři Lukáš Kout a Milan Švábensky neprostřídali. Sotva se druhá půle rozběhla, mohli hosté své vedení ještě navýšit. Záložník Ondřej Černovský předvedl vynikající práci s míčem, přešel přes několik soupeřů a své sólo se pokusil zakončit dalekonosnou střelou. Ta však orazítkovala břevno, domácí bleskurychle vyrazili do protiútoku a Jaroslav Král vytěžil z jediné kovanické tutovky maximum. Zápas tak byl opět poměrně otevřený, hosté však své soky k ničemu většímu nepoustěli a sami si ještě vypracovali výborné brankové příležitosti. Křovinu a Kubelku výborně vychytal brankář Krátký, který si dobře radil i se soupeřovými četnými rohy. Stal se tak jednoznačně nejlepším domácím hráčem, zatímco na druhé straně udivovali levý bek Vocásek, jeho kolega u pavé lajny Táborský a útočník Velenský, jehož domácí takřka devadesát minut bránili osobkou.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Do zápasu jsme vstoupili katastroficky a už to vypadalo na debakl, ale naštěstí jsme se zvedli. Soupeř nás mačkal hlavně v první půli a věřím, že se svým mladým a běhavým kádrem by měl mít v této sezóně na postup.

Městec Králové
Milan Švábenský: Se zápasem jsme spokojení, jde o úspěšný vstup do nové sezóny. Proti posílenému soupeři jsme šli s pokorou a povedlo se nám být aktivnější a hrát dobře dopředu i dozadu. jen po inkasovaném gólu jsme někdy působili zbytečně hekticky. Svou kvalitu dnes ukázal hlavně Velenský, těsně bráněný celé utkání, a naši beci, které soupeř nestíhal.



Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - O. Kubina [-] , J. Král [-] , P. Kukla [-] , J. Jelínek [-] (84. T. Mataj [-] ) , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] , F. Velechovský [-] , P. Suchý [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - J. Blažek [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] , M. Hradečný [-] - M. Tůma [-] (62. M. Křovina [-] ) , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] (76. P. Kopecký [-] ) , M. Jizba [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] (89. J. Svěcený [-] ) -

ŽK: 80. T. Černý , 88. J. Král - 76. M. Jizba , 88. O. Černovský , 89. J. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý Martin - STRÁNSKÝ Marek (N), HRADEČNÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.