0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Plaček podal po všech stránkách bezchybný výkon a zasloužil se o semický bod


Branky


0

Všejany, které minulou sezónu zářily, se chtěly ve střetnutí se semickým béčkem oklepat z nevydařeného úvodu nového soutěžního ročníku proti Kostelní Lhotě. Byly sice jasným favoritem, vše však nevyšlo podle plánu a mužstva se rozešla smírně bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vypadli z tempa jen na chvíli

Před týdnem Všejany prohrály s Kostelní Lhotou 2:0, nesešly se však ve zdaleka kompletní sestavě, a tak nešlo z výsledku vyvozovat předčasné závěry. Tentokrát se již klíčoví všejanští hráči sešli v mnohem silnějším počtu, chyběl jen velmi konstruktivní předstoper Hanuš, jehož myšlenky a přesné průnikové přihrávky hře domácích, poháněných šedesátkou fanoušků, později chyběly.
Přesto byly Všejany o poznání lepším mužstvem. Držely míč, byly první u odražených balónů a dokázaly si přesně nahrávat a vytvářet šance. Ty však létaly mimo, nebo je likvidoval mladý brankář Petr Plaček, nováček v kabině semického B týmu. Domácí takto diktovali tempo hry úvodní půlhodinu, poté se již hosté dokázali zvednout a závěr prvního dějství se odehrál ve víceméně vyrovnaném duchu. Branka nepadla.

Ani dvě střídání v poločase gól domácím nepřinesla

Všejany nemohly být s bezbrankovým stavem spokojeny, a tak členové realizačního týmu zastupující nepřitomného trenéra Jana Truksu, provedli dvě střídání. Ze hřiště poslali Dominika Říhu s Martinem Kubínem, nahradili je Aleš Michl s Jiřím Vašákem. Cíl byl jasný - vlétnout na hosty, vstřelit rychlou branku a nadále dominovat. Domácí soupeře opravdu převyšovali rozdílem třídy, zahazovali však gólovky. Vyhlášený střelec Petr Bouška dvakrát postupoval sám z úhlu na Plačka, ten si však v obou případech poradil. Pro hosty se stal klíčovým hráčem - nejenže chytil mnoho šancí, navíc zahrál výborně nohama a vnesl konstruktivitu do rozehrávky. Ke konci utkání hostům zjevně docházely síly, hráči "šlapali vodu." Ani tak Všejany Plačka neprostřelily a zápas skončil bezbrankovou remízou, z níž mají jistě větší radost hosté.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Byl jsem na dovolené, náš kapitán mi však zápas detailně popsal. Kromě závěru první půle jsme prý v utkání zcela dominovali, na gól to ale díky skvělému hostujícímu brankáři nestačilo. Remíza je pro nás ztráta, na druhou stranu jsme alespoň předvedli hru, na níž se dá do budoucna stavět. S Hanušem v základní sestavě to pak bude ještě lepší.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] , M. Kubín [-] (46. J. Vašák [-] ) , D. Říha [-] (46. A. Michl [-] ) , J. Náhlovský [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , D. Hejduk [-] (67. M. Mádle [-] ) , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , M. Nápravník [-]

AFK Sokol Semice B
P. Plaček [-] - J. Bošina [-] , L. Blažek [-] , M. Parýzek [-] , V. Kavka [-] - M. Machala [-] , D. Houška [-] (71. F. Procházka [-] ) , S. Oliinyk [-] , M. Bubeník [-] - V. Chyk [-] , J. Havránek [-] (61. K. Březina [-] )

ŽK: 51. P. Novák , 77. A. Michl - 47. S. Oliinyk , 48. J. Havránek .
Hráči zápasu: P. Plaček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - RYBÁŘ Matěj, ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.