Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady porazily Opočnici až zdrcujícím závěrem


Branky


0

Poděbrady B platí za velkého favorita na postup, Opočnice však v této sezóně také překonává veškerá očekávání a dokáže zaskočit i papírově silnější soupeře. Nejinak tomu bylo i právě v Poděbradech. Domácí, kteří ještě osm minut před koncem prohrávali o dva góly, však nakonec dokázali urvat pracné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl úvod zápasu

Na očekávaný duel přišlo v Poděbradech slušných 70 fanoušků. Ti od úvodního hvizdu sudího Miloše Rozvorala sledovali převahu mužstva z Opočnice. Jeho hráči, namlsaní až nečekaně dobrými výsledky z úvodních kol sezóny, se na favorizované soky pustili s vervou a dokázali se dostávat do velkých šancí. Již v deváté minutě otevřel skóre tradiční střelec Jan Rychlík a po čtvrthodině panoval mezi mužstvy dvoubrankový rozdíl, když míč dostal za záda Jakuba Málka i záložník Aleš Pivný.
Zaskočené Poděbrady se nedokázaly soupeřova tempa chytit a měly velké štěstí, že neinkasovaly vícekrát. Ve stoprocentních šancích se totiž uvnitř domácího vápna ocitli ještě David Dej a opět Jan Rychlík s Alešem Pivným, kteří netrefili takřka prázdnou branku. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Poděbrady nečekaně dokázaly otočit skóre

O poločasové přestávce vystřídali oba trenéři. Na domácí straně nahradil Daniela Charváta Roman Brtna, na té hostující Jana Rychlíka jeho jmenovec Košvanec. I po změně stran měli převahu hosté, kteří byli více na míči a dostávali se i častěji do zakončení. Přesto se povedlo Poděbradům zdramatizovat vývoj utkání, když ojedinělou šanci proměnil po hodině hry Jaroslav Krejčík.
I když dali domácí gól  a jejich naděje na bodový zisk výrazně vzrostly, nedokázali si poděbradští vytvořit na soupeře tlak, a brzy opět prohrávali o dva goly po střele Aleše Pivného.
Zdálo se, že o vítězi je rozhodnuto, ještě v 82. minutě vedla Opočnice 1:3. Poslední desetiminutovku tak hosté dokrávali již v poklidu a netlačili se příliš dopředu, což se jim ovšem velmi nevyplatilo. Poděbrady totiž dokázaly skóre utkání otočit! Nejprve se dvakrát během čtyř minut trefil Michal Novák, minutu poté již obrat dokonal Archalous!
Poděbrady se tak mohly raodvat z vydřených tří bodů.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Výsledek je trestuhodný, utkání nám prohrálo posledních 10 minut, úplně jsme přestali hrát, došly nám síly. Přitom jsme byli 75 minut jasně lepším mužstvem! Závěr utkání však nebyl naší první chybou, tou bylo, že jsme nevedli v půli 0:5. Třikrát jsme netrefili prázdnou branku. Musíme věřit v lepší výsledky v dalších zápasech. Bohužel jsmeale přišli o dalšího klíčového hráče, Jardu Mašindu, který má výron v koleni.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] , D. Kadlec [-] , Š. Šendera [-] (90. D. Buldra [-] ) , M. Novák [-] , D. Rulc [-] , D. Charvát [-] (46. R. Brtna [-] ) , J. Krejčík [-] , T. Zdražil [-] , M. Poděbradský [-] , P. Stibor [-]

Opočnice
V. Strejček [-] - V. Košvanec [-] , J. Mašinda [-] , J. Rychlík [-] (46. j. Košvanec [-] ) , D. Dej [-] , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] (69. M. Šrůt [-] )

ŽK: 36. M. Poděbradský , 78. R. Brtna , 87. J. Archalous - 46. D. Dej , 49. F. Bradna .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - MOJŽÍŠ Marek, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.