3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanicím pomohl k výhře gólem a asistencí veterán Černý


Branky


44. P. Kukla , 65. J. Král , 67. J. Černý
0

Kovanice se zdály být před zápasem s Hrubým Jeseníkem favoritem. Na tři body skutečně po devadesáti minutách hry plné hezké kombinace po zemi a vyložených šancí doáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla dal gól do šatny

Kovanice a Hrubý Jeseník působily minulou sezónu poměrně podobně ve spodních patrech tabulky. I před tímto vzájemným soubojem se mužstva mohla chlubit stejným počtem bodů, přesto byli za favorita považováni domácí díky lepšímu hernímu projevu.
Právě domácím se před nevalnou diváckou návštěvou dařilo od prvních minut lépe. Dokázali držet míč na zemi, přesně si jej předávat a nechat soupeře běhat. Necelou půlodinu hry se držel i Hrubý Jeseník, ačkoli se prezentoval spíše dlouhými nákopy na vysokého útočníka a střelami z dálky, které plachtily hodně mimo.
Když dokázaly Kovanice zatlačit své soupeře do defenzívy, následovala série střel, s nimiž si však Lukáš Pulda poradil.
Nakonec však zvládl dát gól do kabiny tradiční střelec Kovanic, univerzál Petr Kukla. Přesně si našel míč po rohovém kopu, a tak dal svému mužstvu náskok do druhé půle.

Hosté si nedokázali vypracovat šance

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn. Hrubému Jeseníku se přestalo dařit, již nestíhal soupeřovo tempo a přestal se dostávat i k propagačním střelám ze třiceti metrů, jimiž se prezentoval před změnou stran. Domácí dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Do nich své spoluhráče posílali především záložníci Josef Černý a Michal Vagenknecht, kteří oba měli svůj den.
V polovině druhého dějství se kovanický náskok zdvojnásobil, když Černý hravě překonal svého strážce a předložil míč Jaroslavu Královi, který obešel gólmana a pohodlně skóroval.
Za pouhé dvě minuty přišla další domácí branka, když Černý nejprve napálil obránce a poté s odraženým míčem postupoval do šestnáctky, odkud snadno zakončoval, jelikož na první střelu reagovali nejen obránci, ale i brankář.
Největší šance hostí přišla v samém závěru, ale stela z přímého kopu se neuchytila. Zápas tak byl zcela jednoznačný a Krátký udržel čisté konto.

Za fotografie děkujeme Pavle Dvořákové.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Téměř půl hodiny se hrál vyrovnaný fotbal, poté jsme již dominovali. Konečně se nám dařilo kombinovat po zemi. V tom soupeř zaostával, a tak ani neměl pořádné šance. Největší měl až za stavu 3:0. Musím pochválit Černého za gól, asistenci i vytvořené šance a Vagenknechta, který byl na pozici defenzivního záložníka takřka bezchybný.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - T. Mataj [-] , J. Jelínek [-] , J. Král [-] , P. Kopecký [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , R. Bulíř [-] (72. M. Stránský [-] ) , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] , P. Kukla [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - R. Stránský [-] , T. Vyskočil [-] , V. Pivec [-] , M. Lejnar [-] , J. Jeník [-] - M. Ott [-] , D. Knap [-] , D. Pulda [-] , M. Šifta [-] - P. Čepička [-] -

Hráči zápasu: J. Černý , M. Vagenknecht .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Tovara Milan - KOMÁREK Martin (N), STRÁNSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.