Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec získal v deseti zápasech třicet bodů!


Branky


0

Od Městce Králové  se již automaticky očekává, že bude bodovat. Vždyť do zápasu v Hrubém Jeseníku šel s tím, že má za sebou devět podzimních zápasů a všechny z nich vyhrál! I zde si Městec připsal další tři body a protáhl svou až neuvěřitelnou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedávali favoritovi nic zadarmo

Půda Hrubého Jeseníku je tradičně označována za "horkou." Na malém hřišti svádějícím k soubojům a před často početnou návštěvou domácích fandů se ne každému přijíždějícímu mužstvu hraje zrovna dvakrát dobře. To pocítili i městečtí, kteří se od úvodního hvizdu sudího Josefa Voborníka ocitli ve víru boje plného hecování a emocí.

Lépe do utkání vstoupili hosté, což se jim v posledních týdnech příliš nedařilo. Tentokrát svůj problém s prvními poločasy zlomili, když šli již v sedmé minutě do vedení. Nejlepší hráč minulého kola, Tůma, totiž vyslal přesný centr na Kubelku, který balón usměrnil za Hájkova záda.

Utkání bylo plné soubojů a nikdo nechtěl dát nic zadarmo. Hrubý Jeseník si však celý zápas zkomplikoval deset minut před koncem poločasu, když na polovině hřiště zbytečně drsně zajel do soupeře záložník David Knap a za svůj faul zezadu viděl rovnou červenou kartu.

Městec se proti deseti hráčům dostával do více zakončení než doposud, ale další branku do přestávky nepřidal.

Hrubý Jeseník dal i v deseti hráčích dva góly

O poločasové přestávce vystřídali jen domácí. Ze hřiště odešel Daniel Pulda nahrazený defenzivněji laděným Romanem Hurychem. Do druhého dějství chtěli hosté vstoupit zodpovědně, ale stal se pravý opak. Domácí na ně nečekaně vlétli a takřka okamžitě srovnali, jelikož právě střídající stoper Hurych se ocitl v městeckém vápně zcela osamocený.

Domácí byli po vyrovnávací brance namotivovaní a uvědomovali si tlak, jaký na favorita vytvořili. Hráči obou mužstev se mezi sebou začínali hádat, zápas byl kouskovaný, nepřehledný a začala mu chybět fotbalovost.  Po druhé městecké brance, kterou vstřelil snadnou dorážkou Kubelka, se však emoce uklidnily a již se zase hrálo plynule.

Znavení domácí postupně odpadali a Městec navýšil své vedení, když se již po čtyřech minutách zase trefil Kubelka, tentokrát poté, co si posunul v chumlu hráčů míč na svou slabší pravou nohu a přesně vystřelil.

Ihned po rozehrávce po tomto inkasovaném gólu získali domácí standardní situaci z velkého úhlu. Z ní se krásně prosadil Radek Stránský a opět dal domácím trochu víry.

Její poslední plamínek však uhasil Kafka, který dal v samém závěru gól po protiútoku středem hřiště. Městec tak zvládl vyhrát i desátý podzimní zápas a zatím neztratil jediný bod!



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Hřiště v Hrubém Jeseníku představuje problém pro všechny týmy v soutěži včetně nás. Čekali jsme tak, že zápas nebude procházka růžovou zahradou.Povedl se nám úvod, což se nestalo několik posledních týdnů. Pomohla nám i červená karta pro soupeře a zvládli jsme prodloužit naši šňůru vítězství. Vadilo mi jen kouskování hry po přestávce zbytečnými konflikty a emocemi.



Sestavy


Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - T. Hurych [-] , J. Jeník [-] , R. Stránský [-] , V. Pivec [-] - M. Rys [-] , D. Knap [-] , D. Pulda [-] (46. R. Hurych [-] ) , J. Riesz [-] - V. Kunc [-] , M. Ott [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] , M. Hradečný [-] , P. Štok [-] , J. Blažek [-] (78. J. Svěcený [-] ) - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , Z. Hradečný [-] , M. Velenský [-] - L. Kubelka [-] , L. Krejčí [-] (90. D. Vocásek [-] ) -

ŽK: 37. M. Rys , 80. R. Stránský , 90. V. Kunc - 52. J. Blažek , 77. R. Kafka . ČK: 34. D. Knap , 90. V. Kunc .
Hráči zápasu: M. Tůma , L. Kubelka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Voborník Josef - KUBEČKA Pavel, HLAVIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.