1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice zasadily v poslední desetiminutovce soupeři rozhodující rány


Branky


0

V dalším kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště Sokola Sezimovo Ústí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kutner srovnal

Začátek utkání byl zcela vyrovnaný.Postupem času ale Čimeličtí získávali mírnou převahu a častěji se dostávali před domácí branku.V 10. minutě střílel Nosek,ale vedle domácí branky.Ve 22. minutě po centru Hegenbarta se dostal k míči Suchan a nadvakrát překonal domácího brankáře. Čimeličtí se tak ujali vedení v zápase.

 

Ve 27. minutě se do výborné šance dostal Bednařík, kdy po rohovém kopu Nekla se dostal do bezprostředí blízkosti domácéí branky,ale jeho pokus skončil na těle jednoho domácího obránce. Ve 30.minutě se opět do dobré šance dostal Suchan,ale mířil vedle domácí branky. Ve 35.minutě se domácí dočkali, když po rohovém kopu se k míči dostal Kutner a hlavou překonal Slavíka a vyrovnal stav na 1:1. Ve 38.minutě se na druhé straně dostal do brankové příležitosti Nekl,ale z hranice pokutového kopu vysoko přestřelil domácí branku.Ve 44.minutě pak ještě Řezáč hlavičkoval nad domácí branku.

Závěr patřil Čimelicím

Do druhého poločasu vstoupili lépe Čimelice. Po centru Řezáče z pravé strany v 50. minutě hlavičkoval Nosek a míč se kutálel po břevně domácí branky. V 57. minutě po přímém kopu Nekla hlavičkoval Řezáč nad domácí branku. Sokolové se sice snažili zvrátit výsledek utkání ve svůj prospěch, ale jejich pokusy končily na tentokrát dobré organizaci obrany Čimelic.

 

V 80. minutě pak po rohovém kopu Nekla vstřelil Řezáč hlavou druhou branku Čimelic a v 85.minutě pak po úniku Pšeničky po pravé straně se k míči dostal Pávec a jeho přesná přihrávka skončila u Hegenbarta, který vstřelil následně třetí branku. Čimelice tak zaslouženě vyhrály 1:3.

 

AUTOR: JOSEF ŤUPA



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - V. Podroužek [-] , P. Sazma [-] , J. Bartáček [-] , M. Sokolt [-] , A. Kutner [-] , T. Nuhlíček [-] (81. D. Hladík [-] ) , D. Šmíd [-] , V. Hoffmann [-] , D. Novotný [-] (60. J. Peltán [-] ) , P. Vilímek [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] (83. P. Pávec [-] ) , V. Hegenbart [-] (90. M. Němec [-] ) , V. Nosek [-] (73. D. Varhan [-] ) , K. Řezáč [-] , M. Nekl [-] , T. Rambous [-] , J. Viták [-] , R. Převrátil [-] , M. Bednařík [-] , Z. Pšenička [-]

ŽK: 86. V. Podroužek - 64. J. Viták .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Herzog Radek - SEBERA Filip, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.