0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Bílého Podolí fotbalisté Hlízova prodloužili


Branky


0

Fotbalisté Hlízova zavítali v rámci 4. kola PRODIET I. B třídy skupiny C do Bílého Podolí. Tamnímu A-týmu vstup do sezony nevyšel a měl před duelem s Hlízovem na kontě 0 bodů. Tak tomu zůstalo i nadále, jelikož Hlízov zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první ohrozil branku domácích Židík, ale jeho střelu ze střední vzdálenosti Staš vyrazil. V 17. minutě se Šmidrkal protlačil přes obránce, ale ani on na domácího brankáře nevyzrál. Po půl hodině hry propadl trestný kop Linharta ke Křelinovi, který vrátil míč před branku, kde jej nasměroval do vlastní sítě jeden z domácích hráčů. Hned po rozehrávce se míče zmocnil Tomíšek, dlouhým křížným pasem našel Výborného, který se skvělým prvním dotykem uvolnil, ale jeho střelu zastavilo břevno. 

 

 

Vstup do druhé půle měli lepší domácí, když neprve nebezpečně hlavičkoval Švadlenka a chvíli po něm také Pulkert. Neproměněné šance domácích Hlízov potrestal, když se v 65. minutě trefil z trestného kopu Linhart. Definitivní rozhodnutí pak Hlízov přichystal na 71. minutu, kdy využil rychlého brejku, Šmidrkal vysunul Výborného a ten podél Staše upravil na konečných 3:0. Poté se pokusil Míška zaskočit dvakrát Špitálník, ale obě jeho střeli hlízovský brankář vytěsnil. V 78. minutě ještě vyvezl míč Holík, posunul jej Šmidrkalovi, ale jeho nájezd na branku skončil střelou mimo tři tyče. V samotném závěru ještě Staš vykopl pokus Kvíčaly z velkého vápna. 

 

 Report zaslat Radek Špinka - www.fotbalhlizov.cz


Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Bohuslav Šváb (trenér): Prohrát doma nula-tři je pro mě až nepochopitelný výsledek. Pomohli jsme tomu ale sami svými chybami. Dokonce jeden gól jsme si dali sami a myslím si, že ten gól rozhodl. Nedokázali jsme se dostat do gólových šancí. Jsme momentálně hodně dole. Je to i tím, že hráči moc nechodí trénovat a jinde než na hřišti se fotbal nenaučí.

FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): Jsem rád, že jsme konečně vyhráli za tři body. Zase jsme ale neproměnili nějaké šance. Pomohli nám domácí, kteří si dali první gól sami. Nicméně naše výhra je zasloužená, protože Bílé Podolí mělo asi dvě šance za stavu jedna-nula a dva-nula, kdy už domácí hráli vabank. Měli jsme zápas ve své moci. Jsem spokojený s bojovností a nasazením hráčů. V týdnu jsme se museli v kabině trochu seřvat, jelikož jsme více než rok neprohráli a už jsem pomalu očekával, kdy dostaneme příděl. Bouřka v kabině však přinesla své ovoce.



Sestavy


FC Bílé Podolí
I. Staš [-] - M. Šálený [-] , L. Toman [-] (84. M. Frčka [-] ) , M. Šváb [-] , J. Kupka [-] - L. Pulkert [-] , M. Netáhlo [-] , L. Štoček [-] (79. J. Fejfar [-] ) , J. Štainz [-] - D. Vítek [-] , T. Švadlenka [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , O. Tomíšek [-] , J. Navrátil [-] , D. Linhart [-] - M. Výborný [-] (75. Z. Čáp [-] ) , P. Růžička [-] , T. Šváb [-] , J. Židík [-] (70. F. Kvíčala [-] ) - J. Šmidrkal [-] , L. Křelina [-] (65. J. Hanuš [-] )

ŽK: 33. T. Švadlenka , 64. M. Šváb , 75. M. Šálený - 35. L. Křelina , 63. J. Židík , 77. P. Holík .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Polák Ivo - ČECHMÁNEK ING. Igor, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.