L. Hála 79.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelka potvrdila roli favorita


Branky


79. L. Hála - 14. R. Fink , 24. R. Fink , 34. D. Hovorka , 48. R. Fink
0

Ani jednomu z mužstev, která se dnes střetla, se minulou sezónu příliš nedařilo. Kostelní Lhota však v této sezóně nehraje špatně, vždyť dokonce porazila Všejany! Do Běrunic tak jela v roli favorita, již potvrdila vysokým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fink s stává lídrem hostí

Na zápas Běrunic s Kostelní Lhotou dorazila jen čtyřicítka fanoušků. Jako kdyby snad místní tušili, jak se domácímu mužstvu povede... "Kostelka" svého soka přehrávala od prvních minut. Dokázala dobře kombinovat, až se dostávala k průnikovým přihrávkám na navrátilce do klubu, útočníka Romana Finka. Novopečemý kapitán poprvé upláchl celé domácí obraně po čtvrthodině hry, načež nedal brankáři Kamilu Chrastnému šanci. Obdobná situace se opakovala po deseti minutách, rychlík Fink zvyšoval na 2:0 a zmrazil domácí fandy. Domácí sice měli své šance, ale tempa hostí se držet nedokázali, a tak opět inkasovali. Tentokrát se stal střelcem branky hostí Daniel Hovorka. Zdálo se, že o vítězi je rozhodnuto. Do kabin se šlo za stavu 3:0 a dá se říct, že druhá půle se hrála z povinosti. I když, jak víme, i stav 3:0 se dá otočit!

Domácí Hála dostal dvě žluté během tří minut

O poločasové přestávce prostřídali oba trenéři. Na domcí straně nahradil útočníka Pavla Ouzkého Luboš Janouch, na té hostí mladého střelce třetí branky, Hovorku, Michal Mácha. Běrunice nezačaly dobře ani druhý poločas. Takřka ihned po jeho úvodním hvizdu dokončil svůj hattrick Roman Fink, brzy se navíc museli domácí bránit o deseti. Obránce David Hála totiž dvakrát během kratičkého časového úseku hodně přehnal hru tělem, a tak musel pod sprchy. Úlevu domácím přineslo alespoň střídání hostujícího hrdiny Finka, jehož na trávníku nahradil Jakub Beneš. 
Během závěrečné půhodiny se obě mužstva ještě dostala k několika střelám, žádná z nich však nebyla gólová. Utkání tak skončilo výsledkem 1:4, který si jistě domácí za rámeček nedají. Chuť si mohou za týden napravit proti Semicím. "Kostelku" budou čekat Seletice.



Ohlasy k zápasu



SK Kostelní Lhota
Ondřej Vaňura: Na zápase jsem nebyl, celkově jsme neměli k dispozici nejsilnější soupisku, ale kluci mi vše řekli. Utkání bylo, dá se říct, o jednom hráči. Nebyli jsme o tolik horší a měli jsme své šance, ale soupeřův rozdílový hráč, kapitán Fink, bez nesnází unikal naší obraně a vstřelil hattrick. I když jsme hráli takřka celou druhou půli v deseti, po Finkově vystřídání jsme byli možná i lepším mužstvem.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - P. Ouzký [-] (46. L. Janouch [-] ) , P. Náhlík [-] , M. Chrastný [-] , D. Skála [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , J. Podněcký [-] , D. Hála [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] , M. Machačný [-] - L. Bláha [-] , M. Sládek [-] - R. Fink [-] (64. J. Beneš [-] ) - T. Drobný [-] , D. Hovorka [-] (46. M. Mácha [-] ) , D. Rýgr [-] (59. J. Vlasák [-] ) , T. Andrle [-]

ŽK: 32. J. Podněcký , 52. D. Hála - 39. M. Machačný , 45. R. Fink , 57. L. Bláha , 69. T. Andrle . ČK: 54. D. Hála .
Hráči zápasu: R. Fink .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KURKA Miloš - BAMBAS Martin (N), PAVLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.