0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod čtyřmi góly přehrál hradeckou Slavii


Branky


34. M. Malý , 44. M. Malý , 71. P. Simon , 83. M. Rojšl
0

Fotbalistům Náchoda se vydařil už první poločas zápasu. Přestože byla první půle poměrně vyrovnaná, hosté se ujali dvoubrankového vedení. Ve druhé části hry Náchodští na hřišti jasně dominovali a dalšími dvěma góly rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se hrálo bojovné utkání, ve kterém ani jedna strana soupeři nedávala příliš prostoru pro postupnou kombinaci. Týmy se tak převážně snažily o dlouhé průnikové kolmice. V desáté minutě poprvé zahrozili Náchodští, kteří jen těsně minuli levou tyč domácí brány. Jen o několik desítek vteřin později se do podobného zakončení dostala i Slavia, ani útočník Šimon Derner ale nezamířil dostatečně přesně a o pár centimetrů minul bránu Jiřího Hladíka.

Po další sérii nepřesných střeleckých pokusů na obou stranách, se skóre změnilo ve třicáté čtvrté minutě. Náchodský Martin Malý se s míčem dostal do pokutového území a křížnou přízemní střelou překonal gólmana Jana Moníka. Těsně před koncem poločasu hosté své vedení navýšili. Ve čtyřicáté čtvrté minutě sice domácí obránce Matěj Mottl výborným zákrokem zastavil průnikovou přihrávku Náchoda, poté však poslal nedůraznou malou domů a vyslal do úniku Martina Malého. Ten kličkou obešel brankáře Moníka a zakončením do prázdné brány stanovil poločasové skóre 0:2.

Na začátku druhé půle se obrana Slavie nenacházela v dobrém rozpoložení a prakticky celých prvních deset minut trnula při každém útoku soupeře. Třetí úder mohl Náchod soupeři uštědřit hned v prvních sekundách druhé půle. Osmdesát vteřin po zahájení druhého dějství se do samostatného úniku dostal Michal Rojšl, snaha o přehození gólmana ale hostujícímu útočníkovi nevyšla a Moník jeho šanci zlikvidoval. Ve čtyřicáté osmé minutě Rojšl využil zaváhání domácí obrany, vybojoval míč a do vápna poslal střílený centr. Na ten si na zadní tyči nabíhal jeden z hostujících hráčů, ve skluzu ale nastřelil pouze tyč.

Fotbalistům hradecké Slavie se nedařilo vyvinout na soupeře intenzivnější tlak, který při přinesl šance na zdramatizování utkání. V šedesáté sedmé minutě mohli hosté znovu skórovat, proti unikajícímu hráči hostů ale znovu dobře vyběhl brankář Moník, ten pohotově zasáhl i proti náchodské dorážce. Uklidňující třetí trefy se hosté nakonec dočkali v jednasedmdesáté minutě. Domácí obrana nezachytila náběh hostujících fotbalistů, kteří obehráli brankáře Jana Moníka, aby Patrik Simon mohl zakončit do prázdné brány.

Čtvrthodiny před koncem se domácí dostali do početního oslabení, když Bohuslav Pilný fauloval náchodského gólmana Hladíka a po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Chvíli na to byl faulován domácí Šimon Derner, který už zápas nedohrál a musel střídat.

 

V osmdesáté první minutě se znovu předvedl jeden z nejlepších hráčů domácích – Jan Moník. Gólman Slavie nohou vykopl střelu Michala Rojšla, který pálil z hranice vápna. Neméně bravurní a relfexivní zákrok Moník vytáhl i při následné dorážce. V osmdesáté třetí minutě už ale na Michala Rojšla nestačil a náchodský útočník zvýšil na 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: S mankem pěti hráčů jsme kvalitnímu soupeři výsledkově odolávali pouze první půlhodinu. Rozdíl ve hře obou týmů byl markantní v průběhu celého utkání, dnes jsme neměli šanci na úspěch.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Mottl [-] , M. Hloušek [-] , M. Klicnar [-] , P. Polanský [-] - Š. Derner [-] (78. D. Chobotský [-] ) , J. Linhart [-] , J. Lán [-] , L. Feko [-] - J. Špaček [-] , B. Pilný [-] -

FK Náchod
J. Hladík [-] - O. Nejman [-] (46. D. Schärfer [-] ) , D. Král [-] , M. Moravec [-] , J. Hable [-] - P. Simon [-] (80. R. Pípek [-] ) , L. Hlava [-] (88. T. Bareš [-] ) , M. Brich [-] , O. Szabo [-] - M. Rojšl [-] (83. J. Nejman [-] ) , M. Malý [-] -

ŽK: 27. B. Pilný , 55. M. Hloušek - 60. D. Král . ČK: 72. B. Pilný .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Filip Miroslav - MUCHA Tomáš, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.