4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2017 18:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky drtivému nástupu zdolaly Libčany


Branky


5. D. Palm , 8. J. Rubeš (p.) , 23. J. Melichar , 91. J. Kuneš - 62. J. Mrázek
0

Po prvních pětadvaceti minutách, během kterých domácí Jiskra vstřelila tři branky, se zdálo, že utkání bude jasnou záležitostí. Libčany se ale nevzdávaly a ve zbytku zápasu usilovali o zdramatizování. V cestě za lepším výsledkem však hostům stála i branková konstrukce, kterou nastřelili celkem čtyřikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté hořické Jiskry vstoupili do zápase ideálním způsobem a už v páté minutě se ujali vedení, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Dominik Palm. Ještě veseleji bylo v řadách domácího týmu v osmé minutě. Mezi hostujícím hráčem a hořickým Janem Kočím došlo v pokutovém území ke kontaktu a rozhodčí nařídil ve prospěch Jiskry pokutový kop. Penalty se ujal Josef Rubeš, který přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0.

V šestnácté minutě se po vlažném a ospalém úvodu poprvé ukázaly i Libčany, jejich nadějnou střelu z hranice vápna ale zastavila tyčka hořické brány. O pár vteřin později se sám před gólmanem Žižkou zjevil Lukáš Hubička, hostující hráč ale míč špičkou kopačky nezasáhl, a dal tak šanci domácímu gólmanovi, aby zasáhl. Vyložené šance Libčan nebraly konce a v osmnácté minutě zastavilo hlavičku hostů břevno.

Libčany vycítily šanci a obléhaly pokutové území. Ve dvacáté třetí minutě se však pro domácí odkryla celá pravé strana hřiště. Toho využil Jiří Melichar, který se dostal až do vápna Libčan a nekompromisní ranou do horního rohu brány nedal gólmanovi Matěji Tošovskému šanci zakročit.

Ve zbytku poločasu se Libčany dostávaly do šancí prostřednictvím standardních situací, i ze hry. Ve třicáté osmé minutě se vinou nedůrazného obranného zákroku dostal do vápna soupeře Michal Blažej, jeho tvrdé zakončení ale minulo bránu.

Ve druhém poločase se Libčany snažily dostat soupeře pod tlak, domácí Hořice však využívaly ofenzivního stylu hry soupeře a vyrážely do rychlých protiútoků. Po jednom takovém nastřelil v padesáté čtvrté minutě Jiří Melichar břevno. O dvě minuty později byl vyloučen hostující Martin Šejvl, který zastavil rozvíjející se protiútok Jiskry pouze za cenu druhé žluté karty.

I přes početní oslabení se Libčany dočkaly snižující branky. V šedesáté druhé minuté Jakub Mrázek namířil své hlavičkové zakončení přesně k tyči. S přibývajícím časem narůstal počet nedovolených zákroků a hra se více kouskovala, což bylo zkouškou nervů především pro dotahující Libčany.

 

V osmdesáté druhé minut Libčany kopaly další z četných přímých kopů. Exekuce standardní situace se ujal Adam Chromek, při jeho pomalu se snášející střele jako by se všem na hřišti zatajil dech a i gólman Žižka se pouze ohlížel, jak, k jeho štěstí, míč rozezněl pravou tyč. Místo kontaktní branky tak přišlo definitivní potvrzení výsledku. Na konečných 4:1 dával v nastaveném čase Jakub Kuneš.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Před víkendovým motorkářským menu servírovali v pátečním podvečeru hořičtí fotbalisté velice chutný předkrm. Vysoká výhra nad favoritem je velmi cenná. Hosty jsme zaskočili skvělým nástupem. Pak nás dvakrát zachránila branková konstrukce, ale další nádherná branka z brejku znamenala navýšení náskoku. Ve druhém poločase Libčany i v oslabení tlačily a snížily, ale naše protiútoky mohly dát zbytku zápasu klid dříve než v posledním minutě. Velká pochvala všem hráčům za kvalitní a bojovný výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , M. Vodnárek [-] , D. Palm [-] , M. Tomáš [-] - P. Palm [-] , P. Kuneš [-] (85. P. Kolovrátník [-] ) , J. Kočí [-] (71. J. Kuneš [-] ) , J. Rozsévač [-] - J. Rubeš [-] (78. J. Šedivý [-] ) , J. Melichar [-] (65. D. Melaga [-] ) -

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , L. Hubička [-] (86. S. Libřický [-] ) , T. Kabeláč [-] , J. Mrázek [-] (89. J. Rolejček [-] ) , J. Fenz [-] (60. T. Rak [-] ) , M. Šejvl [-] , P. Jiřík [-] , M. Blažej [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-]

ŽK: 52. P. Žižka , 64. J. Rubeš , 70. J. Rozsévač , 73. D. Melaga , 81. M. Vodnárek - 27. M. Šejvl , 31. P. Rompotl , 52. J. Mrázek , 58. T. Kabeláč , 65. P. Jiřík , 65. T. Rak . ČK: 56. M. Šejvl .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Pešava Otakar - FILIP Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.