2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání se Slávií Cidlina rozhodla v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Zápas mezi Cidlinou a hradeckou Slavií nabídl po jednom gólu na každé straně. Po vyrovnaném průběhu utkání tak následovaly pokutové kopy, ve kterých byli přesnější domácí fotbalisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se v úvodu přelévala z jedné strany na druhou, v obou pokutových území byl však prostor natolik přehuštěný, že se útočící hráči jen zřídka dostávali do zakončení. Na první branku zápasu se čekalo do dvacáté minuty. V té době se hradecká Slavia dostala do otevřené obrany Cidliny. Únik vedený po levé straně hřiště vyústil v přízemní centr, který do sítě usměrnil David Chobotský.

Radost z vedení hostům vydržela pouze sedm minut. V sedmadvacáté minutě totiž protiútok proměnili i domácí. Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Filip Hlušička. Jeho zakončení by pravděpodobně skončilo na tyči, a proto míč do sítě doklepl Pavel Mejstřík.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Spolu s ním se neměnilo ani skóre. Oba týmy hráli důrazně a aktivně, obrany ale příliš závarů ve vlastním pokutovém území nedovolovaly. O vítězi tak musel rozhodovat až penaltový rozstřel.

 

Hned v první sérii hradecká Slavia svoji penaltu neproměnila – Martin Šolc nechal vyniknout gólmana Davida Průchu. Od té doby byli střelci na obou stranách úspěšní, až v páté sérii znovu zaváhali hosté, když penaltu Jakuba Lána znovu vychytal gólman Cidliny. Po rozstřelové výhře 4:3 tak Cidlina získala dva body. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: V úvodu utkání jsme se snažili kombinovat a po rychlé křídelní akci jsme šli do vedení. Pak jsme nesmyslně začali hrát na nakopávané balony a z této hry jsme už nic pozitivního nevyprodukovali. Penalty - to už je evergreen.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - P. Obermajer [-] , F. Hlušička [-] (82. P. Stránský [-] ) , M. Jilemnický [-] , M. Holec [-] (25. P. Mejstřík [-] ) , P. Pokorný [-] (90. J. Jelínek [-] ) , J. Trejbal [-] (74. V. Mokošín [-] ) , M. Vincour [-] , J. Vrabec [-] , P. Mokošín [-] , P. Ruml [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , P. Polanský [-] , M. Hloušek [-] - J. Rolník [-] (71. T. Erber [-] ) , J. Lán [-] , M. Dostál [-] , J. Linhart [-] (90. L. Feko [-] ) - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] -

ŽK: 80. V. Mokošín - 7. Š. Derner , 32. M. Šolc , 44. J. Lán , 77. J. Moník , 82. M. Mottl , 83. D. Chobotský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŠILING Karel, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.