1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kundera zajistil výhru domácích


Branky


0

Report ze zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předposlední zápas podzimu jsme odehráli v nedaleké Litomyšli . Do utkání jsme šli s cílem bodovat a potvrdit zlepšeny výkon z posledních dvou zápasů. Domácí tým hned od úvodu dal najevo že body nedá lacino a několikrát pohrozil po stranách sice bez zakončení.Jako první jsme ohrozili my když střelu Myšáka k zadní tyči brankař domácích vytáhl na roh,ale místo další aktivity jsme nechali hrát domácí a ty ve 14´trestali když využili rychlí průnik po pravé straně 1:0.Místo abychom zvýšili snahu byli jsme všude pozdě a ve 20´měli domácí další možnost.Naši hráči nemohli najít správný rytmus v kombinaci a v 31´jsme domácím umožnili velkou šanci ,ale ti trefili jen břevno a ani z dalších dvou dorážek neuspěli.Do konce poločasu se už nic vážnějšího nestalo.

 

Druhý poločas jsme chtěli stav utkání otočit,ale do šance se dostali domácí.I přes zvýšené úsilí,větší důraz a snahu jsme se do zakončení nedostávali spíš s přibývajicím časem kdy jsme otevřeli hru začali domácí tým více ohrožovat naší branku a jen jejich trisní zakončení nenavýšili stav utkání,když trefili břevno,několikrát minuli a nebo pochytal Gerčák.Domácí vyhráli zaslouženě byli aktivnější a měli dost možností na vstřelení branky,my jsme domácího brankaře ani pořádně neohrozili .Naši hráči budou muset na toto nevydařené utkání zapomenout a navázat na předešlá utkání kdy z nich sršela bojovnost a touha po vítězství.



Více zde: http://chocenfotbal.webnode.cz/news/muzi-v-litomysli-11-11-2017/



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] (58. J. Vejrych [-] ) , J. Štoudek [-] (75. V. Folta [-] ) , P. Urban [-] , P. Kundera [-] , J. Zeman [-] (71. L. Tomšů [-] ) , J. Paclík [-] , P. Čapek [-] , M. Radimecký [-] , M. Hašek [-] , M. Gyömber [-] (64. M. Severa [-] )

FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - M. Sršeň [-] , L. Myšák [-] , M. Kubový [-] , M. Novotný [-] (75. D. Kubíček [-] ) , L. Krejza [-] , F. Lebeda [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] , V. Lněnička [-] (70. D. Šafek [-] ) , B. Fogl [-] (88. O. Prachař [-] )

ŽK: 48. M. Gyömber - 40. L. Krejza , 51. F. Lebeda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěpánek Pavel - SMITKA Michal, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.