0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice vyhrály na penalty


Branky


0

Report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes se z podzimní sezónou přišlo rozloučit 150 platících diváků, kteří viděli bojovné utkání na velmi těžkém terénu. Trenérskou pásku si do dnešního utkání vysloužil Marek Netušil. V prvním poločase nás na šance přehráli hosté. První velká šance hostí přišla v 15. minutě, kdy Václavek šel sám na našeho gólmana, který ale jeho střelu vyráží. V 19. minutě hosté zahrávají přímý kop, ale Kaufman míří nad. Naše šance přišla ve 25. minutě, ale střela Marka Netušila je zblokována. Hosté opět zahrozili v 27. minutě, střelu Kaufmana vyrazila obrana. Asi naše největší šance zápasu přišla ve 33. minutě, kdy Marek Netušil vybojoval míč a krásnou nahrávkou poslal Davida Salfického samotného na brankaře, ale bohužel střela šla nad branku. Ve 37. minutě jsme udělali chybu na půlce a přišel rychlý protiútok a od branky nás zachránila nastřelená tyč. Poločas skončil bez branek.

 

Druhý poločas začal bez větších šancí. V 59. minutě musel předčasně do sprch Petr Vegeš po faulu. Od té doby si myslím, že jsme byli na hřišti tím aktivnějším mužstvem, i když hosté zahrozili několika šancemi. V 64. minutě střílel nejprve Václavek a po něm hned Křtěn, ale obě střely vyráží Milan Žďánský. Hned z následného rohu zahrozil Chvála, ale náš brankař opět chytá. Naší největší šancí druhého poločasu byla v 69. minutě střela Davida Jablečníka, kterou likviduje brankař. V 75. minutě vykopává míč skoro z brankové čáry Matěj Jablečník. V 80. minutě střelu Láty vyráží Milan Žďánský na roh. I hosté přicházejí o jednoho hráče, v 81. minutě opouští hřiště Hanč, po druhé žluté. Do konce druhého poločasu žádná branka nepřišla, tak na řadu přišly pokutové kopy, ve kterých byli šťastnější hosté.

 

Zdroj: Jiskra Heřmanův Městec - facebook



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - S. Mach [-] , M. Jablečník [-] , D. Jablečník [-] , D. Zrůst [-] (86. O. Pilný [-] ) , M. Doša [-] , P. Vegeš [-] , D. Svoboda [-] , M. Netušil [-] , D. Salfický [-] , R. Jošt [-] (64. D. Vrátil [-] )

SK Holice
K. Melnychuk [-] (90. P. Laksar [-] ) - J. Koblížek [-] (67. J. Tláskal [-] ) , L. Hanč [-] , J. Rosůlek [-] , F. Křtěn [-] (77. D. Lát [-] ) , M. Chvála [-] , J. Řezníček [-] , J. Václavek [-] , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

ŽK: 23. D. Jablečník , 53. M. Netušil , 55. D. Salfický - 57. L. Hanč . ČK: 59. P. Vegeš - 81. L. Hanč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bleša Oldřich - LUKÁŠEK Jiří, SOCHOR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.