0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:00

15.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošnice si veze tři body z Moravan


Branky


0

Jednobrankový náskok navýšila Třemošnice po přestávce dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na další venkovní utkání jsme zajížděli do Moravan a chtěli jsme si nějaké body do tabulky připsat. Začátek utkání patřil domácím hráli aktivně, ale naše obrana pracovala spolehlivě. Ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu a inkasovat branku. První šance patřila domácím, kdy postupovali sami na branku, ale Janda nás výborným zákrokem podržel. Naše mužstvo odpovědělo střelami Šebka, Hejcmana, P. Šindeláře a O. Vančury, ale i domácí Branda měl dobré zákroky. Naše chvíle přišla v 10' J . Vančura našel naběhnutého P. Šindeláře a jeho zakončení bylo ukázkové - 0:1. Domácí hrozili ze standartních situací, ale naše obrana byla pozorná. Obě mužstva se snažila kombinovat.

 

Vstup do druhého poločasu nám vyšel parádně hned ve 46'  Mocanu dlouhým pasem našel Hejcmana a ten si v zakončení věděl rady - 0:2. Druhá branka nás uklidnila a předváděli jsme slušný výkon . V 67' se opět prosadil Hejcman...Branda střelu vyrazil J. Vančura odblokoval bránícího hráče a Šebek střílel přesně 0:3. Závěr utkání jsme zvládli a bereme důležité tři body. Pomalu už myslíme na další zápas a to dohrávku s Českou Třebovou. Chceme potvrdit zlepšenou formu a proti lídrovi tabulky bodovat . 
  

Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-15-kolo-vyhra-v-moravanech/



Ohlasy k zápasu



ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemonice: důležitý moment přišel hned na začátku utkání , kdy se Janda blýskl výborným a důležitým zákrokem. V samotném utkání jsme si vytvořili dost solidních příležitostí ke vstřelení branky. Nakonec se nám podařilo vstřelit tři branky. Celé mužstvo hrálo velmi dobře a podalo týmový, zodpovědný a disciplinovaný výkon. Dnes nebudu vyzdvihovat jednotlivce pochvala pro všechny hráče.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - A. Záleský [-] , P. Formánek [-] , J. Lukas [-] , J. Hurta [-] (46. M. Knotek [-] ) - M. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] (84. J. Novotný [-] ) , J. Beran [-] , V. Morávek [-] (80. M. Janatka [-] ) - D. Šibal [-] (84. D. Kosina [-] ) , L. Švadlenka [-]

ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - M. Hejcman [-] (88. R. Šťastný [-] ) , J. Šebek [-] , J. Vančura [-] (84. M. Brom [-] ) , M. Král [-] , O. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , P. Kalina [-] , V. Petr [-] (90. T. Mejtský [-] ) , O. Culek [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 36. J. Hurta , 77. V. Morávek - 61. M. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Depeš Michal - MATOUŠEK Tadeáš, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.