P. Marcol 67. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník nadále tone v bahně


Branky


0

Report přináší web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se naši fotbalisté utkali v okresním derby s Albrechticemi. O motivaci nebylo nouzi, několik našich fotbalistů i trenér Menoušek dříve působili právě v Albrechticích a tak nebylo divu, že do zápasu vtrhli Datyňští jako uragán. Od úvodních minut drželi míč na svých kopačkách, domácí, kteří aktuálně procházejí krizí, jelikož dosud nezískali jediný bod, vyčkávali. Do vedení se naši fotbalisté dostali po pěkném pasu Stebela na Kubienu, který zavedl míč po pravé straně a nahrával před odkrytou bránu, nahrávku však tečoval domácí stoper přímo do tyče a od ní se odrazil míč přesně k Juditovi, který pohotově zakončil (0:1). Neuběhlo ani pět minut a zase bylo veseleji, po obdobné akci, tentokrát Jaworek poslal přesný pas na Kubienu, který opět unikl domácí obraně a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Gistingera (0:2). Na domácí dopadla deka, protože zanedlouho zbytečně faulovali těsně před pokutovým územím Rozsívala. K přímému kopu se postavil Gistinger a krásnou střelou přes zeď rozvlnil síť (0:3). Domácí se v prvním poločase nedostali k výraznějšímu ohrožení naší brány především díky pozorné obraně v čele s brankářem Rozbrojem.

 

Domácí trenér Goj jistě nebyl s průběhem hry spokojený a proto o přestávce vystřídal hned tři hráče. A domácí také ve druhém poločase hrozili mnohem častěji, ale ve svých šancích bránu netrefili nebo je vychytal velmi dobře chytající Rozbroj. Našim fotbalistům přidal klid na kopačky Rozsíval, kdy po přihrávce Jaworka vymetl pavouky v pravém horním rohu domácí brány (0:4). Alespoň čestný úspěch zaznamenali domácí z pokutového kopu, brankář Rozbroj sice vystihl směr střely, míč vyrazil nad sebe, ale ten nakonec doskákal do brány (1:4). Naši hráči se i tak mohli radovat z cenného vítězství a příští týden je čeká souboj o 1.místo v tabulce proti velice dobře hrající Stonavě!

 

zdroj: http://www.tjdolnidatyne.tym.cz/



Sestavy


FK Baník Albrechtice
D. Stach [-] - M. Korzeniowski [-] (46. P. Pasz [-] ) , T. Izaiáš [-] (46. J. Lojek [-] ) , F. Čižmář [-] (58. M. Kulhánek [-] ) , J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , D. Dorozlo [-] , T. Wojtyna [-] , M. Edr [-] (46. P. Marcol [-] ) , L. Vagner [-] , O. Čoček [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - V. Masopust [-] (80. Y. Batiha [-] ) , L. Stebel [-] , D. Judita [-] (69. O. Kulhánek [-] ) , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] (78. T. Kodenko [-] ) , M. Jaworek [-] , T. Gistinger [-] (89. R. Baláž [-] ) , V. Neuman [-] , A. Kučera [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - BEDNÁŘ Marcel, SZKUTA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.