J. Mitrenga 44.
M. Slíva 81.
K. Gebel 90. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice přetlačily Václavovice


Branky


44. J. Mitrenga , 81. M. Slíva , 90. K. Gebel (p.)
0

Další venkovní zápas nám přisoudil za soupeře FK Tošanovice.

Na velmi nekvalitním hřišti se nedal očekávat příliš hezký fotbal. Přijeli jsme  bez Beryho, Hájí a Toncka, ale s uzdraveným Péťou Vojtkem a přípraveným Karlem Bielou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku se podle předpokladů hrál jednoduchý fotbal se spoustou nakopávaných míčů a urputných soubojů. V 18. minutě se zrodila první naše vážnější šance, ale s mizernou koncovkou Lukáše Vojtka. Ve 20. minutě z malého vápna přestřeluje Adam Langer. V 21. minutě musíme nuceně střídat otřeseného Dominika Jankovice a šanci na hrotu dostává po přeskupení Karel Biela. 28. minuta přinesla kombinaci P. Vojtka s Adamem Langrem, ale opět netrefujeme zařízení. Pak nás po trestném kopu v 32. minutě podrží jistě chytající Marek Krumnikl. Domácím je pak puštěn ofsajd, ale naštěstí toho nedokázali využít. Konec poločasu přinesl nejprve další naši tutovku, kdy P. Vojtek netrefuje z 11 metrů branku, to už nás bude mrzet. Následně z protiútoku soupeř na dvakrát přeloboval Marka úspěšně a do šatny jdeme s mankem 1:0.

 

V 49. minutě se opět prostřídaly šance na obou stranách, kdy z naší strany zakončoval neúspěšně Karel Biela. V druhé půli máme více ze hry, lépe držíme míč a domácí se jen soustředí na nakopávané balóny a snahu vyslat rychlého útočníka do brejku, ale naše obrana je pozorná. Naopak my se dostáváme do nebezpečnějších situací před bránou soupeře. Nejprve střídající Tvardek, potom po kombinaci Biela Langer zkouší druhý jmenovaný lob. V 76. opět přestřeluje Adam, abychom se konečně dočkali v 80. minutě, kdy Adam Langer centrem přesně nachází skvělé naběhnuvšího Michala Slívu, který prudkou hlavičkou pod břevno srovnává 1 : 1. V 88. minutě se ještě ó průnik do vápna pokouší, leč neúspěšně, M. Tvardek a tak zápas v normální hrací době směřoval k remíze. Ovšem z nepochopitelných důvodů hra pokračovala dalšími a dalšími nastavovanými minutami, v kterých se konečně do vápna dostal zprava zkušený útočník soupeře a po nešikovném zákroku našeho obránce v asi 95. minutě elegantně padá a rozhodčí píská pokutový kop. Domácí ho proměňují 2:1 a rozhodčí ukončuje zápas...

 

zdroj: http://www.fotbalvaclavovice.cz



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Václavovice
klubový web: Prohráli jsme. A vědomí, že body jsme si zasloužili je nám celkem k ničemu. Nezbývá než se oklepat a zlepšenou hru přetavit konečně v 3 body v dalším kole doma využitím pokud možno všech gólových šancí.



Sestavy


Tošanovice
V. Pielesz [-] , M. Krumnikl [-] - J. Berta [-] , D. Durák [-] , L. Vojtek [-] , R. Žižka [-] , M. Slíva [-] - P. Zezulčík [-] , D. Jankovič [-] (27. K. Biela [-] ) , A. Langer [-] (90. M. Berta [-] ) , R. Kozel [-] , P. Vojtek [-] (59. M. Tvardek [-] ) - - D. Grygar [-] , D. Čuba [-] , D. Ryba [-] (87. A. Kozelský [-] ) , M. Stryja [-] , M. Dobiáš [-] , T. Světlík [-] (77. T. Sebera [-] ) , K. Gebel [-] , R. Papřok [-] , J. Mitrenga [-] , A. Batiha [-] (87. J. Gančarčík [-] )


ŽK: 40. P. Vojtek , 53. R. Kozel , 56. D. Ryba , 62. P. Zezulčík , 73. A. Batiha , 90. L. Vojtek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HNILA Martin, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.