2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice si odvážejí z Nýdku plný počet bodů


Branky


13. A. Brzezina , 80. R. Labaj - 8. T. Berka , 43. T. Berka , 50. D. Bilan , 60. T. Berka
0

Další venkovní mistrovské utkání jsme jeli sehrát v neděli do Nýdku. Po první domácí výhře jsme chtěli body potvrdit a přivézt v plném počtu i z venku. Sestava oproti domácímu zápasu doznala pouze drobnou změnu, kdy v útoku s Tomášem Berkou od začátku nastoupil Karel Biela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hezkého slunečného počasí jsme začli, ale naprosto nesoustředěně a hned z prvního útoku v 2.min. domácí skórovali, když se po pravé straně prohnal kolem našeho krajního beka ještě čerstvý útočník soupeře a zkušeně nedal Ikerovi šanci 1:0. Naštěstí nás to spíš probralo a hned po rozehrání si zastřeloval mušku Bery, zatím těsně vedle. V 9.min. jsme se už radovali. Dlouhý míč z autu až do vápna vhodil Radim Kozel a Tomáš Berka míč hlavou usměrnil za gólmanova záda 1:1. V 13.min. zakončil nepřesně jeden z průniků za soupeřovu obranu Radim Kozel. Pak jsme dali šanci k zahrání nebezpečného přímého kopu z cca 20m soupeři, který naštěstí těsně minul. V 25.min.střílime trestňák Radimem Kozlem my a odražený míc se snaží napálit zpět Bery. V 28.min. se pěknou kombinaci po ose Jankovič, Bilan, Berka snaží prudce vtěsnat míč mezi tyče opět posledně jmenovaný. V 41.min. se domácí hráč dopouští na půlce hřiště zbytečného nebezpečného faulu na Radima Kozla a po zásluze vidí červenou kartu. Hned rozehráním trestného kopu Michal Slíva podruhé usazuje míč přesně na hlavu Tomáše Berky a otáčíme do kabin na 1:2.

 

Druhý poločas začínáme žlutou pro Karla Bielu, ale hned v 50.min. nachází Tonda Novotný pěkným křižným pasem  Davida Bilana, který zblízka potřetí vlní síť soupeřovy brány 1:3. To přináší určité uklidnění a do 60.min. se několikrát rychlou kombinací dostáváme na dostřel soupeřovy brány, ale v přesném zakončení to stále ještě skřípe jak Kozlovi, tak Zezulčíkovi. Až v 62.min. vychází rychlá přesná přihrávka Karlovi Bielovi na Beryho, který kompletuje hatrick, tentokrát už nohou 1:4. V 66. min. střídá Adam Langer za Karla Bielu a v 71. min. Davida Bilana nahrazuje Jirka Toman, který se o pár minut později prezentuje hlavičkovým pokusem. V 75.min. po rohovém kopu přestřeluje rovněž hlavou Adam Langer a tak nás trestá v 80.min. soupeř pohotovou střelou z hranice šestnáctky 2:4. A protože v posledních deseti minutách jsme už své další šance, které jsme si vypracovali neproměnili, zrodil se tento výsledek, kterým si odvážíme z Nýdku plný bodový zisk.

 

zdroj: http://www.fotbalvaclavovice.cz



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
K. Svider [-] - R. Tlacháč [-] , P. Mazurek [-] , A. Brzezina [-] , L. Pietrosz [-] (78. A. Kantor [-] ) , T. Spratek [-] , P. Filipczyk [-] (36. M. Kluz [-] ) , L. Sikora [-] , L. Rakowski [-] , D. Bielesz [-] , R. Labaj [-] (88. M. Hojdysz [-] )

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , A. Novotný [-] , M. Slíva [-] - D. Jankovič [-] , R. Kozel [-] , P. Zezulčík [-] - K. Biela [-] (65. A. Langer [-] ) - R. Žižka [-] (80. D. Durák [-] ) , D. Bilan [-] (71. J. Toman [-] ) , T. Berka [-] (88. L. Vojtek [-] )

ŽK: 85. R. Labaj - 49. K. Biela . ČK: 41. P. Mazurek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.