4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Lokomotivu


Branky


11. J. Paduch , 16. G. Mobe , 35. G. Mobe , 82. D. Haas - 45. M. Kačinsky
0

Jak zápas probíhal? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko přivítalo na svém hřišti podruhé v roce 2017 sousední Internacionál Petrovice a chtělo navázat na výhru 3:1 z května letošního roku. Vytyčenému cíli přiblížil naše rezervní mužstvo již po 11. minutách v zápase velmi agilní Paduch, který si v šestnáctce připravil míč na střelu a typickým „angličanem“ otevřel skóre zápasu – 1:0. Úvodní tlak našeho týmu pak pokračoval i nadále a byl korunován další brankou o pět minut později, kdy se prosadil Mobé – 2:0. Stejný hráč dostal možnost vstřelit třetí branku zápasu, po hrubé chybě gólmana Interu Sztefky, kdy mohl skórovat pohodlně do prázdné branky – 3:0. Ve 45. minutě se dostal do úniku hostující Kačinský a velmi pohledných lobem dokázal rozvlnit síť za Hošťákovými zády a vykřesat gólem „do šatny“ jiskřičku naděje pro Inter – 3:1.

 


Ve druhé půli skutečně tato jiskřička naděje zřejmě vlila hostujícím hráčům novou krev do žil, jelikož úvodní dvacetiminutovka patřila jim. Inter ale své šance na zdramatizování nevyužil a to ani tu největší z pokutového kopu za faul Hošťáka na pronikajícího hráče. Kačinský branku z nařízené penalty přestřelil. Na druhé straně mohl definitivně rozhodnout Chwastek, který se mohl řítit sám na branku ale místo dalšího postupu zvolil zbrklou střelu z hranice šestnácti metrů a branku netrefil. Dostat míč do sítě se následně podařilo po rychlém brejku Fukalovi, který z velkého úhlu poslal míč do branky, kde jej na čáře srazili Sztefka spolu s Paduchem do sítě. Gól však nebyl pro údajný ofsajd našeho hráče na čáře uznán. A tak se branky na uklidňujících 4:1 podařilo dosáhnout až na třetí pokus. To když Haas, který pobyl na hřišti sotva minutu, dokázal zužitkovat nabídku Paducha a do odkryté branky neměl problém skórovat – 4:1. V 82. minutě tak bylo definitivně rozhodnuto o osudu utkání. Béčko jej zaslouženě dovedlo do vítězného konce.

 

zdroj: http://www.tjlokomotivapetrovice.cz



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - J. Kostura [-] (60. A. Fukala [-] ) , V. Bujok [-] , J. Paduch [-] (85. T. Lincer [-] ) , M. Sikora [-] (46. R. Kučera [-] ) , P. Chwastek [-] , G. Mobe [-] (72. D. Makula [-] ) , D. Krul [-] , M. Hilbert [-] (81. D. Haas [-] ) , L. Alman [-] , P. Láznička [-]

TJ Internacionál Petrovice
- M. Sztefka [-] , P. Adamczyk [-] (90. V. Lakomý [-] ) , M. Brzóska [-] , N. Ferenz [-] , M. Wenglorz [-] , M. Kačinsky [-] (84. A. Sznapka [-] ) , J. Ochodek [-] (85. K. Hajduk [-] ) , A. Hubáček [-] , P. Czyž [-] , M. Šangala [-] , J. Sznapka [-] (46. D. Chmelař [-] )

ŽK: 30. J. Paduch - 90. M. Wenglorz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLANÝ Jan - PAVLÁSEK Martin, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.