Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pohodovém tempu k vítězství


0

Brankostroj s beranem na hrudi v tomto zápase fungoval vskutku na plné obrátky. AFC uštědřilo domacímu výběru Fryčovic hned 6gólovou nadílku. 

Průběh zápasu podle AFC Veřovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 8 minutě skóre otevřeno....

 

 

8´0:1 - po přihrávce Radima Košelíka střelou podél golmana domácích Dan Šimíček otevírá skóre utkání.

 

14´ Z pravé strany centruje Roman Košelík na hlavu Michala Hanka, ale jeho hlavička míří těsně nad bránu. 19´ Přímý kop rozehrál nakrátko Radim Košelík na Martina Černocha, ten vrací zpět Radimovi. Jeho střela letí těsně nad bránu.  

21´První akce domácích po rozehrávce přímého kopu, ale zakončení není přesné …balón míří 10 m nad naši bránu.

 

23´ Rozehráváme přímý kop z 25 m - Radek Knybel míří přesně k levé tyči, ale gólman hostů jeho pokus vytěsnil na roh. 

25´ Pěknou akcí se předvedl Lukáš Pítr. Z levé strany odcentroval na Dana Hrivňáka, ten hlavou sklepnul na Radima Košelíka a on zpět na Lukáše Pítra, který levou zakončuje. Míč ale míří jen těsně vedle levé šibenice. 28´ Fryčovice nechali střelou z 20 m vyniknout v naší bráně Martina Fojtíka. (pozn. jak se ukázalo později, tak to byla jediná střela domácích mezi tyče během celého zápasu.) 30´ Rozehráváme roh na hlavu Romana Košelíka, ale z 11 m netrefuje zařízení domácích.         34´0:2 - Martin Černoch na vlastní půlce si vzal míč, vyvezl ho přes celou polovinu domácích a nezjištně přihrál mezi beky na Michala Hanka, pro kterého již nebyl problém střelou podél gólmana navýšit naše vedení. 41´ Lukáš Pítr z levé strany přetáhl centr na pravo na Ondru Matuše, ten centruje do šestnáctky na Dana Hrivňáka, ale jeho hlavička končí jen na břevně domácí brány.

Ani v druhém poločase AFC Veřovice nepolevily

52´ Dan Šimíček se uvolnil na pravé straně, střela na vzdálenější tyč jen těsně míjí bránu Fryčovic. 54´ Lukáš Pítr nastřeluje tyč po sérii narážeček v šestnáctce domácích. 62´ Naši hráči ( Radim a Michal ) nechali vyniknou domácího gólmana, když ho 2x za sebou nastřelili a nedokázali z bezprostřední blízkosti prostřelit.

 

65´Martin Černoch centruje do šestnáctka na hlavu Michala Hanka, ale ten míří opět jen nad bránu domácích.

 

68´ 0:3 - po vystřídání Dana Hrivňáka Adamem Šimíčkem se druhý jmenovaný dostává ke střele ze šestnáctky a nakonec jeho tečovaná střela domácím bekem končí v bráně Fryčovic.

69´ 0:4 - ihned po rozehrávce domácích jim bereme míč, který dostal na hranici šestnáctky Radim Košelík a v klidu navyšuje naše vedení.  

81´0:5 - Martin Černoch opět předvedl sólo, ikdyž již mohl zakončovat sám, přihrál na jedenáctku úplně volnému Adamovi Šimíčkovi a ten do poloprázdné brány střílí svůj druhý gól v tomto utkání.

83´ 0:6 - v tomto utkání se prosazuje náš "sváteční" střelec Petr Švolba. Převzal přihrávku mezi domácími beky a prostřeluje gólmana.

 

 

Zdroj: webové stránky AFC Veřovice



Ohlasy k zápasu



AFC Veřovice
mafo, autor článku: " Jednou z nejjednodušších vítězstvích. Domácí nebyli vůbec pro naši bránu nebezpeční a v "tréninkovém tempu" jsme šli za vítězstvím, i když poločasový výsledek sice tomu moc nenasvědčoval. Vzhledem k šancím, které jsme si vypracovávali, bylo jen otázkou času, kdy naši převahu zúročíme i gólově. Nyní nás čeká Fulnek, který také ještě neztratit body, moc se na toto utkání těším, konečně to bude mít nějaký náboj. A když to nevyjde? ...tak se nic neděje a jedeme dál !!! "



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - R. Šugárek [-] , J. Rumel [-] , A. Georgiovský [-] (46. P. Janek [-] ) , R. Koloničný [-] , R. Řezáč [-] , J. Šponiar [-] , L. Staněk [-] , L. Nevlud [-] , M. Ďurica [-] , N. Avetisyan [-] (63. J. Masopust [-] )

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Hrivňák [-] (55. A. Šimíček [-] ) , D. Šimíček [-] , L. Pítr [-] (70. M. Moravec [-] ) , M. Černoch [-] , M. Hanko [-] (75. P. Švolba [-] ) , R. Košelík [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (70. O. Fojtík [-] ) , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 51. R. Řezáč , 79. P. Janek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HNILA Martin - KYSELÝ Jiří, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.