Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmá porážka pro Hukvaldy


Branky


0

V sobotu nastoupili v dalším utkání o pomyslných šest bodů hukvaldští nestačili v derby  na Fryčovice a po sedmé podzimní porážce se ocitli na úplném dně tabulky v 1.B. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hukvaldským se nedaří dávat góly

Přitom útočně naladěná Hukvaldská sestava 3  - 4 – 3  začala aktivně, už po 40 sekundách hry kopou roh a z odraženého balónu trefuje Vicher břevno! 

V 5. minutě fantastickým křižným pasem našel Ermis Chamráda, jenže ten v gólovce selhal. Fryčovice se do šance dostal Ruml ve 12. minutě, lob domácího kapitána skončil nad břevnem branky hostů. V tomto utkání dispečer Galus vyslal gólovou přihrávku na Ermise, jenže zase nic a přichází trest, chybnou rozehrávku Velarta trestá Staněk 1:0, to běží 17. minuta utkání. 

Ve 22. minutě po standardce a nepokrytí Georgiovského prohrávají hosté 2:0. O čtyři minuty později je to už 3:0, trefuje se Staněk. 

Hosté střídají a na plac jde Hubeňák, roli dirigenta přebírá Vicher a ten ve 45. minutě přihrává Ermisovi na kontaktní gól. Do šatny se tak jde za stavu 3:1 a v kabině hostů je pěkné dusno.

Propad na dno tabulky…

Z kabiny sice svěřenci trenéra Blahuty odcházejí odhodláni, s nepříznivým stavem něco udělat, jenže chybí jim nejen fotbalovost, ale i štěstíčko, to je dál na straně Fryčovic. Šťastná branka Staňka z 56. minuty už hosty definitivně zlomila a od vyšší porážky hukvaldské zachránil brankář Sasín a špatná koncovka domácích. 

Závěr zápasu hosté nezvládli i z pohledu disciplíny, 5 žlutých karet jsou toho důkazem. Do konce podzimní části zbývají tři zápasy ( Veřovice, Jeseník, St.Jičín ) , nějaké ty bodíky nutně potřebují získat.

 

 

Zdroj/foto: martin.blahuta8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta: „ Když místo vedení 0:2, už ve 26. minutě prohráváte 3:0, je to těžké. Po brance do šatny, jsem věřil, že to otočíme, nebyli jsme horším týmem, ale sráží nás špatná rozehrávka, nepokryté standardky a zakončení. V závěru zápasu jsem se styděl za chování hráčů ( ZBYTEČNÝCH 5 ŽK ), co se dá dělat, něco do konce podzimu musíme uhrát, v zimě potrénovat, posílit a pokusit se soutěž zachránit.“



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - J. Šponiar [-] , D. Urbiš [-] (11. R. Řezáč [-] ) , L. Staněk [-] (75. A. Žídek [-] ) , A. Holub [-] , J. Rumel [-] , A. Georgiovský [-] (67. L. Nevlud [-] ) , R. Zahradník [-] , F. Volný [-] , N. Avetisyan [-] , I. Vrtný [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - A. Holub [-] (31. D. Hubeňák [-] ) , J. Chamrad [-] , M. Galus [-] (77. P. Grufik [-] ) , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] , M. Tomek [-] , P. Plichta [-] , M. Mlčoch [-] , Z. Velart [-] (85. E. Válek [-] ) , M. Vicher [-] (83. Z. Bůžek [-] )

ŽK: 30. M. Galus , 80. Z. Velart , 82. M. Vicher , 88. D. Hubeňák , 88. P. Plichta , 90. J. Ermis .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - SEIDLER René, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.