M. Sova 37.
M. Sova 42.
M. Sova 90.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice dala Chlístovu trojku


Branky


37. M. Sova , 42. M. Sova , 90. M. Sova
0

Fotbalisté Blatnice splnili mírnou roli favorita a porazili Chlístov na domácím hřišti 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned dvakrát

V šestém kole podzimní části soutěže odehrál Chlístov mistrovské utkání v Blatnici. Domácím tentokrát usnadnili práci již od začátku, protože hostů do utkání nastoupilo pouze deset. Ale i k této skutečnosti první půlhodinu byli schopni ze soupeřem držet tempo a rozdíl o jednoho hráče méně nebyl na hřišti vidět. Aktivní hrou hosté domácí donutili k chybám a nepustili je do vyložené šance. V probíhající 37. minutě však nepřesným odkopem z obrany nabídli sami první šanci Sovovi, který velmi jednoduše poslal domácí do vedení -1:0. O pět minut později, opět tento hráč převzal přihrávku na hranici velkého vápna,  s přehledem prošel přes tři hráče a kolem golmana vsítil druhou branku domácích -2:0. Do kabin šli tedy hosté s dvoubrankovým mankem.

Domácí si pojistili výhru

Druhý poločas se odehrával ve stejném obraze jako první. Paradoxně měli míč více času na svých kopačkách hosté a byli opticky hernejším mužstvem. Kombinace a aktivita však končila na hranici velkého vápna soupeře. Chyběla jim finální přihrávka a bezprostřední ohrožení branky. Od 70. minuty hosté doplnili počet hráčů na jedenáct, kdy naskočil do hry Nováček Zbyněk. Od té doby byli hosté ještě aktivnější ve snaze utkání ještě zdramatizovat a vsítit branku. Toto se jim však nepodařilo a díky jejich aktivitě hrát dopředu v poslední minutě umožnili Milanu Sovovi vsítit svoji třetí branku v utkání, kdy zůstal v  pokutovém území hostů úplně sám. Technickou střelou upravil na konečných 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: Hosté nastupovali od prvních minut v deseti hráčích pro nedostatek hráčů a hrozili pouze po velké vápno.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: I přes to, že jsme v tomto utkání prohráli musím pochválit všechny hráče, kteří nastoupili, protože na hřišti nechali všechny svoje síly a utkání odehráli zodpovědně.  Spíše by se nad sebou měli zamyslet ti hráči, kteří v posledních týdnech k utkání opakovaně vůbec nedorazí a vymýšlí na poslední chvíli zcestné a naivní výmluvy.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , L. Šplíchal [-] , J. Trnka [-] , A. Kotačka [-] , M. Sova [-] , J. Šimek [-] (86. T. Cech [-] ) , Z. Karásek [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , M. Svoboda [-]

SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , Z. Nováček [-] - L. Smolík [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , M. Granát [-] - M. Svoboda [-] , R. Hruška [-]

ŽK: 75. D. Lojka - 70. J. Pokorný .
Hráči zápasu: M. Sova .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - JONÁŠ Petr, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.