2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B vezou z Podhorácka výhru


Branky


44. J. Veselský , 89. S. Lojda - 60. J. Cejpek , 75. J. Růžička (p.) , 78. M. Myška , 80. M. Myška
0

Až po hodině hry se střelecky prosadila rezerva Koutů na hřišti Podhorácka. Poté přidala další tři branky a zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jednou

Za stálého deště byla první půlka opatrnější a žádné velké útočné akce nebyly k vidění. Na konci poločasu se přeci jen dočkali domácí, když Lojda S. prodloužil hlavičkou na Veselského a ten otevřel skóre zápasu. 

Hosté čtyřmi góly otočili zápas ve svůj prospěch

V druhém poločasu hosté vystřídali a poslali na hřiště Cejpka z áčka, který rozhodl zápas. Svou aktivitou strhl celé mužstvo Koutů. Hosté začali běhat, přihrávat si a hned zmíněný Cejpek potrestal chybu v obraně.

Po zbytečném faulu domácího brankáře v pokutovém území byla nařízená penalta, kterou Růžička se štěstím protlačil do branky. Poté domácí rezignovali, přestali hrát a Myška dvěma góly rozhodl o utkání. Na konci zápasu už jen korigoval Lojda, který zaběhl za obranu a střelou k tyči zmírnil prohru.



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Neumann František, trenér: Po celé utkání jsme byli lepším týmem. Jen v prvním poločase jsme nebyli schopni využít svou převahu gólově. Kromě nastřelené tyče Navrátilem  ve 4. minutě chyběl našim akcím důraz. V samotném závěru poločasu jsme obdrželi gól z brejku soupeře. Ve druhém poločase jsme ovládli hřiště a prosadili se i střelecky.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Lojda [-] , M. Zikmund [-] (27. M. Hybner [-] ) , P. Větrovský [-] , S. Lojda [-] , J. Veselský [-] , L. Ferdan [-] , Z. Řepa [-] (83. J. Klíma [-] ) , J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , M. Myška [-] , M. Semrád [-] , A. Dočekal [-] , L. Paiskr [-] , Z. Doležal [-] , J. Růžička [-] , V. Navrátil [-] , R. Veselý [-] , L. Diviš [-] (46. J. Cejpek [-] )

ŽK: 55. M. Řepa - 90. V. Navrátil .
Hráči zápasu: J. Veselský - M. Semrád , V. Navrátil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: RYGL Antonín - FERDAN Jiří (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.