Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se dál trápí


0

Tachov si smlsl na dalším nováčkovi soutěže, žihelskému Slavoji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná defenziva

První poločas ovšem nebyl od domácího mužstva úplně ideální. Hosté přijeli na půdu horkého favorita celé soutěže s jasnou taktikou - nepustit soupeře do vápna a držet se v obranném bloku, což se jim po celou první pětačtyřicetiminutovku dařilo. Do první vážnější šance se domácí ofenziva probila až po půlhodině hry, kdy si Kořínkův centr ve vápně našel Habart, na jehož zakončení byl Bláha krátký. Tentýž hráč mohl ještě do poločasu vedení navýšit, ovšem střela mířila o nějaký ten kus vedle.

 

Na druhé straně si mohl gólman Houdek vzít k tyčce noviny a hrnek kávy či půllitr piva, jelikož jeho branka nebyla za celý první poločas ohrozena a hra se odehrávala na opačném pólu tráníku.

Prolomení hrází

Pokud v prvním poločase působil obranný blok hostujícího mančaftu jako protipovodňová hráz, tak ve druhém poločase přišla z tachovských kopaček velká voda. Nejdříve zahrozil Čížek, jehož rána rozezvučela břevno. A poté to tam začalo padat.

 

Po Čížkově přesné hlavičce uvnitř vápna mohla tachovská střídačka znovu propuknout nadšení. Při ráně Vylety opět do brankové konstrukce zůstalo jen u pozdvižení, o pár minut později ovšem Habart poslal míč do sítě znovu a bylo to již 3:0. Žihle mohla odpovědět, ovšem střelu Čapka zastavila jak jinak než tyč.

 

Poslední slova si vzal střídající Bydžovský, který nejprve hlavou zvyšoval na 4:0, aby poté mohl završit na konečnou pětku v žihelské síti.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (68. L. Bydžovský [-] ) , L. Tušl [-] , R. Blatnický [-] (72. J. Burda [-] ) , P. Vyleta [-] , P. Kořínek [-] (82. T. Landrgott [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] (78. D. Beneš [-] ) , M. Ruda [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - Z. Vukliševič [-] , M. Romanovskyy [-] (72. J. Brož [-] ) , O. Čapek [-] , J. Nový [-] , M. Kaľata [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] , F. Půta [-] , J. Bulín [-] , R. Otcovský [-] (80. V. Churavý [-] )

ŽK: 23. P. Vyleta - 77. M. Kaľata .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bína Roman - VALENTA Martin, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.