3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice udolaly poslední Starý Plzenec B, rozhodl střídající Vajskebr


Branky


0

Poslední rezerva Starého Plzence se v utkání 4. kola Městského přeboru Plzeň ujala v Liticích vedení už po necelé minutě hry, ale ani to hostům k bodovému zisku nestačilo. Domácí totiž brzy srovnali a ve druhé půli se hned dvakrát prosadil náhradník Filip Vajskebr, který tak hlavní měrou přispěl k výhře Litic 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice se musely probírat z úvodního šoku

Skóre zápasu se poprvé měnilo už v 1. minutě. Domácí se domnívali, že bude odpískán faul na jejich kapitána Vacka, ovšem rozhodčí nechal hru pokračovat. K míči se tak dostal Martin Šulc, který na nic nečekal a napálil ho přesně k tyči Protivínského svatyně. Litice se v první půli herně trápily, ale dokázaly alespoň poměrně rychle vyrovnat. V 10. minutě si spravil náladu již zmíněný Pavel Vacek, jenž se postavil k rozehrávce trestného kopu. Na první pokus sice trefil jen zeď, ale míč se k němu odrazil ještě jednou a Vacek tentokrát s přispěním teče protihráče prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hosty pak ještě zachránila tyč a úvodní pětačtyřicetiminutovka tak skončila nerozhodně 1:1.

Střídající Vajskebr se stal hrdinou

Trenér Litic Hanzlíček poslal do druhého dějství na trávník Filipa Vajskebra a za toto rozhodnutí si mohl s kolegy z realizačního týmu gratulovat. Právě tento fotbalista totiž jen pár minut po pauze strhl vedení na stranu domácích, když povedenou technickou střelou překvapil gólmana Csenga. Následovaly hluché minuty, kdy toho ani jeden z týmů mnoho nepředvedl. V 89. minutě si však vzal slovo opět Filip Vajskebr, který se po hezkém uvolnění opřel do míče z nějakých 20 metrů a vymetl šibenici brány Starého Plzence – 3:1. 

 

Hosté zůstávají bez bodu poslední. To Litice mohly slavit druhé vítězství v sezóně a vyhouply se do středu tabulky soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „Zápas to byl z naší strany strašný. My jsme, jak se říká, utrpěli vítězství. Jen proto, že soupeř byl téměř neškodný, jsme mohli získat tři body. O přestávce jsme hráče nabádali, aby zvýšili aktivitu, ale to se moc neprojevilo. Naštěstí nám vyšlo střídání.Na hřiště jsme poslali Filipa Vajskebra, který vstřelil dva krásné góly. To byly asi nejsvětlejší okamžiky celého zápasu, který byl jinak z obou stran hodně špatný.“




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - J. Knotek [-] (63. J. Hřebec [-] ) , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , A. Doskočil [-] (46. F. Vajskebr [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Tykvart [-] , V. Švábek [-] (77. M. Forman [-] ) , J. Krejčí [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Šesták [-] (46. L. Vokurka [-] ) , R. Trylč [-] , M. Šulc [-] (87. P. Šilhánek [-] ) , F. Hyťha [-] , T. Brejcha [-] , M. Vaněk [-] (80. P. Rejšek [-] ) , J. Voráček [-] , P. Batěk [-] , D. Diviš [-] , P. Jíra [-]

ŽK: 13. L. Fořt , 38. J. Kanta , 43. A. Doskočil - 38. J. Csengö , 41. P. Jíra , 74. T. Brejcha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votruba Jiří - TIHLAŘÍK Jakub (N), DĚKANOVSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.