Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce oplatily Vochovu podzimní porážku za pět minut dvanáct


Branky


9. M. Brousil , 15. D. Grim , 68. J. Klečka - 23. L. Janka , 50. L. Janka , 65. M. Hoffmann , 88. O. Tupý
17

Ledce byly dva zápasy bez bodu. Ani Vochovu se na jaře příliš nedaří. V sobotu se výsledek přeléval ze strany na stranu, třikrát bylo srovnáno, ale dvě minuty před koncem rozhodl o třech bodech pro hosty Tupý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky neměly poslední dny zrovna povedené. Ledce navíc na domácí půdě v podzimní duelu Vochovu podlehly. A ani ve venkovním zápase nezačali hosté nejlépe. Nejdříve zazdili tutovou šanci, aby následně byli potrestáni. V 9. minutě poslal domácí do vedení Brousil. Na úvodní branku navázal chvíli na to v 15. minutě Grim. Slepené branky dostaly Ledce do svízelné situace. I tak ale na hřišti postupem času přebírali iniciativu. Aktivitu korunovali kontaktní brankou, kterou vstřelil ve 23. minutě Janka

 

 

Převaha z druhé části prvního dějství se přelila i do poločasu druhého. Hosté na vyrovnávací gól nemuseli čekat dlouho. V 50. minutě se podruhé trefil stoper Janka a začínalo se od nuly. Domácí krátce po přestávce museli dvakrát nuceně střídat. Další pohroma nastal v 65. minutě. Bez gólu totiž nezůstal Hoffmann ani ve Vochově. I domácí se ale ještě zmohli na zvrat. Tři minuty po vedoucí brance bylo zásluhou Klečky potřetí srovnáno. V závěru se už schylovalo k remíze, kterou ale odmítl v 88. minutě Tupý. Ledce tak odvezly z Vochova last minute vítězství, které je udrželo na medailových příčkách.



Ohlasy k zápasu



FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: Do Vochova jsme přijeli s úmyslem přerušit sérii dvou proher. To se nám nakonec podařilo, ale nebylo to vůbec jednoduché. Začátek se nám hrubě nevydařil, neproměnili jsme 100% šanci a naopak inkasovali dva góly. Postupně jsme přidali, začali držet více míč a domácí přehrávat. Do poločasu jsme stihli pouze jeden gól, ve druhém ještě tři a nakonec jsme slavili asi zasloužené tři body. Domácím se v jeden okamžik zranili nešťastně dva hráči, kterým přeji brzké uzdravení. Z našeho mužstva bych vyzdvihl výkon stopera Lukáše Janky, který ke spolehlivému výkonu na svém postu přidal i dva góly ze standartních situací



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - R. Schveinert [-] (65. J. Jelínek [-] ) , R. Mašek [-] , M. Mayr [-] , J. Süsz [-] , D. Frank [-] , J. Klečka [-] (85. F. Bluďovský [-] ) , F. Šváb [-] , M. Brousil [-] , D. Grim [-] (54. P. Vyleta [-] ) , M. Diviš [-] (54. M. Šulaj [-] )

FK Ledce
D. Mazák [-] - A. Pokorný [-] , A. Pašek [-] , T. Fiedler [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , O. Tupý [-] , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , L. Janka [-] , J. Mareš [-] (90. M. Vágner ml. [-] )

ŽK: 89. J. Süsz , 90. M. Brousil - 75. O. Tupý , 80. T. Fiedler .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠPELINA Jan, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Zdeněk Hladík
Tip experta: výhra hostů

Hosté už musejí po dvou porážkách v řadě zabrat a i když mají domácí kvalitní tým, tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů