1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertlík v devadesáté minutě rozhodl bitvu Všerubů s Nýřany


Branky


1

Místy více boje než fotbalu vidělo osm desítek příchozích diváků. Navíc z duelu odcházeli i zklamaní, protože v posledních okamžicích zápasu vystřelil tři body Nýřanům Jan Pertlík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak odhady uživatelů v Expert tipu naznačovaly, tak se také stalo. Vyrovnané utkání mezi Všeruby a Nýřany nabídlo v prvním poločase jednu branku, díky Benediktovi Némethovi se hosté dostali do vedení. 

 

Jak se očekávalo, domácí se ale nevzdali a po hodině hry Markem Oulíkem vyrovnali. Postupem času přibývalo i více ostrých soubojů na hřišti, hra se hodně kouskovala. Přesto se ještě jednou sithlo změnit skóre. V samotném závěru rozhodl nýřanský Jan Pertlík! Všeruby se už v dlouhém šestiminutovém nastavení na odpověď nezmohly, a tak putují tři body do Nýřan.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: „Strašný zápas. Rozhodčí ho nezvládl, nechal si od domácích celý zápas nadávat do různých zvířat a věcí. Ke konci druhé půle se nehrálo snad minutu v kuse, chodilo se hodně agresivně do všech soubojů a s fotbalem to nemělo nic společného.“



Sestavy


SK Všeruby
J. Hyrát [-] - P. Mach [-] , R. Přerov [-] , M. Oulík [-] (71. J. Balvín [-] ) , D. Majer [-] , V. Študlar [-] , L. Černý [-] , M. Löwy [-] , V. Tyr [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - L. Šlégl [-] , L. Konárek [-] , J. Pertlík [-] , J. Hauer [-] , T. Michálek [-] , B. Németh [-] (53. V. Tyml [-] ) , M. Prach [-] , J. Niedermayer [-] (73. M. Štěpánek [-] ) , Z. Zdvihal [-] , J. Rosol [-]

ŽK: 42. V. Tyr , 64. J. Herák , 70. P. Mach , 88. J. Balvín , 90. R. Herák - 12. M. Prach , 42. T. Michálek , 67. J. Pertlík , 70. J. Rosol .
Hráči zápasu: J. Pertlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - BALVÍN Jiří (N), KOČÍ Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2017 15:58
Zápas by jsme mohli srovnávat s jedním velkým boxerským zápasem, rozhodčí měl rozdávat karty už ze začátku zápasu, nechat si nadávat celý zápas je směšné jak dokázal že zápas nemá vůbec pod kontrolou. Pomezní od domácího celku mával jako na prvního máje, každý útok snad jenom na 3 nezamával ofside... Snažil se jim pomoct za každou cenu, zápas na který většina fotbalistu chodí po týdnu se odreagovat po práci, a zahrát si fotbal mladí fotbalisté z Všerub totálně zazdili možná super zápas... Potom už se s tím nic dělat nedalo, vyhrocené bylo všechno. Možná by to tak ani nemuselo být a hrál by se klidný fotbal kdybych vstřelil druhý gól po samostatném úniku v prvním poločase, naštěstí nás to nemuselo mrzet a v 90. Minutě jsem vstřelil 3 body. Tento zápas s hořkosti pasuji jako nejhorší zápas co jsem odehrál... Jediné pozitivum na tomto zápase jsou 3 body nic víc. Kdyby to šlo rád bych už neviděl tohohle rozhodčího na place, z fotbalu dělá akorát kopanici a neumí si udělat pořádek na hřišti, bez respektu...