2:1p.
(0:0)
56. D. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice získaly dva body, doma dokázaly porazit Studánku po penaltách


Branky


0

V utkání mezi Bezdružicemi a hostujícím Dynamem byli většími favority hosté ze Studánky, ovšem s přispěním nepříznivého terénu a trochu štěstí nakonec dokázali bezdružičtí fotbalisté v utkání přece jen zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl, největší šanci na změnu skóre měli hosté

Utkání nepřineslo jakkoliv oslnivý fotbal pro oko diváka. Bylo to spíše utkání plné soubojů a nepovedených kombinací, ke kterým pomohl i nepříznivý terén. První poločas nepřinesl ani příliš šancí, hrálo se mezi vápny obou mužstev a ani jeden tým si nedokázal vypracovat větší tlak. Paradoxně největší šanci hostů měl domácí hráč, který dával malou domů na brankáře, kterému míč přeskočil nohu a letěl těsně vedle levé tyče. To bylo z prvního poločasu vše, branka nepadla a tak šli hráči do kabin za stavu 0:0. 

 

Ani druhý poločas diváky neoslnil, gól padl na obou stranách

Druhý poločas začal podobně jako ten první. V 56. minutě zabojoval u lajny Tomáš Diviš, míč se dostal k domácímu brankáři, který kličkou nevyzrál na Dalibora Marka a ten pak střelou do prázdné otevřel skóre - 0:1. O devět minut později ovšem bylo srovnáno, to když hostující brankář nedokázal udržet střelu hráče domácích a s následnou dorážkou neměl Luděk Štefanisko menší problém a srovnal tak utkání na 1:1. V posledních pětadvaceti minutách byla hra hlavně v režii hostů ze Studánky, ovšem gól se jim již vstřelit nepodařilo. 

Penalty hostům vůbec nevyšly, rozhodující bod získali domácí

Hostující celek ze čtyř penalt proměnil pouze jednu, a když dokázali domácí borci proměnit všechny 4 penalty, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Bezdružice tak v utkání obraly o body fotbalisty Studánky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Studánka
Pavel Kotva: "Velmi vyrovnaný a bojovný zápas skončil 1:1. Šancí jsme měli více, takže je pro nás remíza zklamáním. Penalty jsme bohužel vůbec nezvládli, takže nakonec bereme pouze bod."



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - P. Čapek [-] , M. Sládek [-] , J. Bartoška [-] , V. Gábor [-] , L. Štefanisko [-] , N. Škornička [-] (51. P. Holík [-] ) , L. Čada [-] (35. J. Michalčák [-] ) , D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] , S. Čada [-]

TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - D. Lončík [-] , T. Vlček [-] , P. Sňozík [-] , M. Bureš [-] (51. M. Schweiner [-] ) , L. Viterna [-] - R. Mráz [-] (46. D. Marek [-] ) , P. Kotva [-] , D. Půža [-] , T. Diviš [-] - J. Klesa [-] -

ŽK: 50. D. Maroušek - 75. T. Diviš , 77. P. Kotva .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MAROUŠEK Petr (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.