Staré Sedliště po roce zjistilo, jaké to je vyhrávat a teď se zdá, že už nikdy prohrát nehodlá


Branky


0

Domácí zápas proti nevyzpytatelné rezervě Boru zvládli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

První poločas to tak ale úplně nevypadalo. Hosté začali o něco lépe a hned v 16. minutě vstřelil Tomáš Janků první branku. Poté ještě Petr Mati - bývalý hráč Starého Sedliště, který ještě před rokem hrál za žáky - trefil tyčku. Pak Sedliště převzalo iniciativu na svojí stranu. Na fotkách v galerii můžete vidět spoustu rohů, volných přímých kopů a střel Starého Sedliště. Největší šanci na vyrovnání měl František Fatura, který šel sám na gólmana, avšak ten jeho střelu kolem nohy stihl vykrýt (viz foto). Vyrovnat se povedlo Sedlišťským až ve 40. minutě. Martin Pažountka se dostal do rychlého brejku a s gólmanem si mazácky poradil.

Domácí rozhodli

Druhý poločas začal v podobném rytmu. Domácí kombinovali a až na pár výjimek nepouštěli soupeře do nebezpečných akcí. Do vedení se dostali díky střele kapitána Martina Pažountky, který svou přesnou levačkou nedal gólmanovi šanci. Šest minut potom (v 63. minutě) ukázal svou tvrdou střelu Pavel Hrubý, který konečně své pokusy zpřesnil. Tentokrát to zkusil z přímého kopu po zemi na zadní tyč. Gólman si sice na míč sáhl, ale nedokázal ho vyrazit ven. Zápas se ještě zdramatizoval po té, co se Tomáš Janků dostal do brejku a nekompromisně ho proměnil. To však nemohl hráč utkání Pavel Hrubý tak nechat a po dvou minutách, co Sedliště dostalo gól, se znovu opřel svou pravačkou do míče a znovu střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Utkání tak skončilo 4:2 a Sedliště zůstává neporaženo.

 

Autor: Petr Fojtíček



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme věděli, že Bor může posílit hráči z Áčka. Hrát proti B - týmům je vždycky náročné, protože ten tým se většinou skládá ze zkušených hráčů doplněných o ty nejběhavější hráče z A - týmu, kteří toho asi po jednom zápase nemají dost. Proto jsme do zápasu šli s respektem. Druhý poločas nám vyšlo několik pěkných střel a tak jsme vyhráli. Koncovka je ale to, co nám teď dělá dost problém.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - ŽENÍŠEK Petr (N), BLAŽEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.