T. Pavlík 11.
P. Píšek 17. (vl.)
R. Mertl 32.
V. Liebl 89.
4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 13:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburk vyhrál a poslal Světlík na poslední místo


Branky


11. T. Pavlík , 17. P. Píšek (vl.) , 32. R. Mertl , 89. V. Liebl - 22. O. Válek
13

Souboj dvou posledních celků tabulky byl přímým soubojem o to, kdo se na následující rok rozloučí s okresním přeborem. Domácí, kteří se snad poprvé na jaře sešli v dobré sestavě, začali lépe a využili chyb Světlíku, který ale byl zbytek zápasu o chlup lepší…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburští využili školáckých chyb Světlíku

Frymburk vstoupil do utkání parádně, když v jedenácté minutě využil špatného odkopu hostující brankáře a Tomáš Pavlík následně obdržel přihrávku a svůj samostatný průnik proměnil pod padajícím Schwarzem – 1:0. Hosté měli náznaky šancí na snížení, ale kdo skóroval byl opět Frymburk. V 17. minutě se hostující brankář nedohodl s obranou, světlický kapitán Dekret sice získal balón, ale podklouzl a zpětnou přihrávku na malé vápno si uklidil do sítě před dotírajícím domácím útočníkem Petr Píšek2:0. Pro Světlík to byl už třetí vlastní gól v posledních třech zápasech.

 

Ve dvaadvacáté minutě přišlo snížení. Dědič prostrčil mezi dva domácí hráče Rýparovi, který poslal ideální centr na Ondřeje Válka, jenž dokázal překonat Neubauera – 2:1.

 

Frymburští si vzali dvoubrankové vedení zpět ve dvaatřicáté minutě a opět to bylo s pořádnou dávkou štěstí. Po několika odrazech v bezprostřední blízkosti pravé tyče se dostal míč k nohám Romana Mertla, který doklepl míč do prázdné brány – 3:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin, i když na obou stranách bylo k vidění několik šancí. Za Schwarzem dokonce zvonila spojnice po zdánlivě nepovedeném přímém kopu domácích.

 

Hosté spálili, co se dalo

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří mohli snížit opět na rozdíl jediné branky, ale Rýpar po skvělé přihrávce Válka nedokázal z první prostřelit Neubauera. Od této chvíle byl na míči více Světlík a tlačil se za gólem. Zejména posledních dvacet minut patřilo jasně hostujícím fotbalistům, i když ještě před tím zazvonila za Schwarzem tyč. Hosté však nedokázali vstřelit gól ani po centrech z rohových kopů, ani ze hry. Kdy většinou akci překombinovali a zkazili ji finální přihrávkou. Domácí pak v samotném závěru utekli vytažené obraně Světlíku a nabídnutou šanci využil čtvrtou brankou v síti Schwarze Václav Liebl – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Jakub Neubauer, brankář: Zápas dle mého rozhodly první dvě branky. Vedení v 17. minutě 2:0 vám dodá potřebný klid. Lépe jsme kombinovali a vše vypadalo dobře. Ovšem pak předvedl Světlík hezkou akci a rázem to bylo jen o gól. Naštěstí jsme ale do poločasu opět odskočili. Druhá půle byla z naší strany trochu nervózní, přece jenom si každý uvědomoval důležitost tohoto zápasu. Světlík měl v závěru převahu v poli, ale nedokázal žádnou z akcí dovést do konce, a tak zůstaly zaslouženě tři body doma a my se odlepili ode dna tabulky!

TJ Dynamo Světlík
Zbyněk Rýpar, hráč: Řekl bych, že jsme byli o trochu lepším týmem, i když jsme prohráli o tři branky. Bohužel jsme naše šance nedokázali dotáhnout do konce, a proto jsme prohráli. Jak řekl trenér Gondek. Utkání jsme si prohráli sami.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
J. Neubauer [-] - B. Vágner [-] , V. Liebl [-] , K. Malák [-] , M. Matěják [-] , M. Glos [-] , V. Tomka [-] , O. Nešvara [-] , M. Neumann [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-]

TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] - M. Kellinger [-] , Z. Rýpar [-] , P. Vincík [-] , O. Dědič [-] , R. Šedivý [-] , R. Dekret [-] , J. Mondšpigl [-] , M. Chovančík [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

Hráči zápasu: D. Antl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MICÁK Josef (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Pokud se Světličtí sejdou a Frymburk se nenadopuje áčkařema, bude zápas vyrovnaný. Z případných pokutových kopů vytěží bod Světlík.

Tip: výhra domácích