1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minerva vydřela výhru


Branky


0

Jedinou branku zápasu vstřelil po půlhodině hry domácí Maisel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maisel dal jedinou branku zápasu

I když byla Vřesina aktivnější, tak tři body získala sobotní odpoledni domácí Opava, která se dokázala jednou brankově prosadit. V 7. minutě vypálil nebezpečně Vojtěch Kocián ze šestnácti metrů, ale jeho bomba mířila těsně nad opavskou svatyni. O deset minut později vyslal Vítězslav Čech míč za obranu na Filipa Rončku, který nedal. Po půlhodině hry přišel jediný gólový moment zápasu, když Filip Mužík vyhrál souboj jeden na jednoho, a předložil balon jako na zlatém podnosu Davidu Maiselovi, který pohodlně zavěsil do vřesinské kysně – 1:0. Vřesina mohla vyrovnat o dvě minuty později, ale po přihrávce Petra Bočka, mířil Miroslav Koval jen do brankáře Bohumíra Lorenze. Do kabin šla tedy veseleji Opava. 

Hosté nastřelovali brankovou konstrukci

Ve druhé části si opět Vřesina vypracovala více gólových momentů, ale Bohumír Lorenz byl v brance skvělý, nebo jí měl dobře postavenou. Ve 48. minutě si na něm vylámal zuby Miroslav Koval. Břevno rozezvučel v 77. minutě Ondřej Kocián, tyčku orazítkoval šest minut před koncem nešťastník Miroslav Koval. Opava měla jednu velkou příležitost, ale Rostislav Škrobánek po nahrávce Jakuba Hoblíka netrefil opuštěnou hostující klec. Dále ohrozil vřesinskou branku utěšenou střelou Kevin Postřimovský. To ale domácí mrzet nemuselo, neboť o tři body na svém kontě nepřišli. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Úplně mě z toho zápasu bolí oči, asi budu muset zajít na oční. Jediné pozitivum tohoto zápasu je, že brankář Lorezn udržel potřetí za sebou nulu. Začali jsme špatně, a až jsme dali do útoku Maisela, tak se to zlepšilo. Ten taky dal jedinou branku zápasu. Vřesina své šance naštěstí neproměnila.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Herně jsme byli lepším týmem, ale bohužel pokud neproměníte tutovky, tak nemůžete vyhrát jako například nastřelení tyčky a břevna. Ke změně pořadatelství došlo kvůli tomu, že u nás se pořádala mezinárodní akce hlučínsko - vřesinská šlápota, které se účastnilo 600 lidi.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Rolný [-] , A. Kreisl [-] (65. J. Tůma [-] ) , J. Kretek [-] , P. Nagy [-] , R. Škrobánek [-] (83. T. Barteska [-] ) , T. Matějek [-] , A. Džemla [-] (79. J. Hoblík [-] ) , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] , F. Mužík [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Kolár [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , M. Koval [-] , F. Rončka [-] (58. O. Kocián [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: O. Kocián , 81. P. Strakoš .
Hráči zápasu: B. Lorenz , D. Maisel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PUFFLER Jan - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.