Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice byly produktivnější


Branky


0

Sudice se si dostaly do vedení, ale Bohuslavice otočily skóre ještě v prvním poločase. Ve druhém přidali hosté další dvě branky. Sudice sice snížily, ale poslední slovo měly opět Bohuslavice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice šly do vedení gólem do šatny

Bohuslavice dosud nebodovaly, a spravit náladu si přijely do Sudic. Začátek utkání ale vyšel lépe Sudicím, které se v 11. minutě ujaly vedení, když Vojtěch Kryštof našel na levé straně Tomáše Riemela, a jeho centr na zadní tyči poslal hlavou do brány David Havranke - 1:0. Bohuslavice ale srovnaly krok na konci první dvacetiminutovky, když dravě pronikl do vápna Vojtěch Janoš a nekompromisně zavěsil balon pod víko - 1:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou. Šance byly na obou stranách. Dvakrát za Sudice mířil těsně vedle Tomáš Kryštof. Na druhé straně špatně mířil Vojtěch Janoš s Danielem Štefkem. Dvakrát po rohu sudického Tomáše Riemela zahrozili Michal Kryštof s Patrikem Vítkem. Když už se obě družiny viděly na přestávkové pauze, tak si bohuslavický Vojtěch Janoš předkopl míč do vápna a z jedenácti metrů dal domácím branku do šatny - 1:2. 

Bohuslavice trestaly nemilosrdně chyby hostující defenzivy

Ve druhé části se Sudice hnaly za vyrovnáním a v jejich defenzivě začala vznikat okna, čehož Bohuslavice dokázaly bezezbytku využít. V 56. minutě se zmocnil míče agilní Vojtěch Janoš a střelou z dvaceti metrů zkompletoval hattrick - 1:3.  Sudice pak své šance zazdily. David Havranke v nadějné pozici přestřelil. Tomáš Kryštof opět pálil vedle. Za Bohuslavice zmařil dva samostatné nájezdy Daniel Štefek. V 75. minutě využil zaváhání sudické defenzivy Lukáš Piskoř, který s přehledem proměnil samostatný nájezd - 1:4. V 85. minutě zbytečně kličkoval hostující brankář David Juchelka, míče se zmocnil Tomáš Riemel a pohodlně dopravil míč do prázdné kasy - 2:4. Konečnou podobu výsledku dal dvě minuty před koncem Lukáš Piskoř, který obehrál i domácího brankáře a s přehledem skóroval - 2:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Hosté přijeli v silnější sestavě. Zápas to byl poměrně vyrovnaný. Bohuslavice, ale proměnily více šancí, a proto vyhrály.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): V Sudicích to není nikdy jednoduché. Ale dobře jsme se připravili na jejich rohy a standardky. Hodně jsme trestali chyby jejich obrany.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Kliment [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] (80. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kryštof [-] , T. Zips [-] , L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - D. Štefek [-] , J. Štefek [-] (85. M. Benek [-] ) , V. Janoš [-] (70. L. Piskoř [-] ) , P. Štefek [-] , P. Cigán [-] , M. Šramel [-] , R. Pochopien [-] (46. T. Král [-] ) , F. Hrubý [-] , T. Chlopčík [-] , T. Hruška [-] (46. A. Barč [-] )

ŽK: 15. M. Šramel .
Hráči zápasu: T. Riemel , T. Kryštof - P. Cigán , V. Janoš .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: HARAZIM David - HLAVÁČ Ladislav (N), DOMINIK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.