Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:30

14.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muži zahájili jaro výhrou ve Vratimově


Branky


0

Ačkoli byla hned tři utkání prvního jarního kola kvůli nezpůsobilým terénům odložena, úvodní zápas mužů se uskutečnil podle plánu. Hrálo se totiž na umělé trávě ve Vratimově, kde se Slavoj utkal s „béčkem“ domácího týmu. Vratimovská „umělka“ je známá svými menšími rozměry, a tak bylo otázkou, jak se s tím především naši hráči vypořádají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil Slavoj velmi dobře, když hned po čtyřech minutách poprvé překonal domácího brankáře Jakub Bulva. Jenže domácí o pouhých pět minut později využili nedorozumění mezi rychvaldskou obranou a brankářem Karlem Ježkem a dokázali rychle vyrovnat. Hráči Slavoje se však nenechali překvapivým srovnáním rozhodit. Už v 15. minutě opět vedli, když míč po centru Davida Kašpárka doslova dotlačil do sítě Jaromír Nadhajský, a o další tři minuty později už byl rozdíl dvoubrankový. To z pozice stopera vystoupil Prokop Vantuch a po přiťuknutí od Kašpárka se sám před brankářem nemýlil. Slavoj si i dále vypracovával gólové příležitosti, ale několik z nich až trestuhodně zahodil, včetně několika přestřelení prázdné branky. Dvakrát se také rozezněla branková konstrukce za zády domácího brankáře. Do pauzy už ale další branka nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:3.

 

Ve druhé půli se ukázalo, jak by se hodily proměněné šance z prvního poločasu. Obraz hry se totiž překvapivě změnil a najednou to byli domácí, kteří s mírnou podporou větru začali hostující obraně zle zatápět. Naštěstí pro Slavoj přišla v 50. minutě čtvrtá branka, kterou si po šikovném prodloužení dlouhého autu připsal opět Nadhajský. Uklidnění však přinesla jen na chvíli. Hráči Slavoje nedokázali delší úsek hry udržet míč na svých kopačkách a obrana tak musela neustále odvracet nebezpečné výpady hráčů Vratimova, kteří měli v této fázi utkání převahu. Neujalo se však ani několik nebezpečných střel, ani hlavička osamoceného útočníka, kterou skvělým zákrokem zlikvidoval Ježek a dal tak zapomenout na zaváhání z úvodu utkání. A když své tutovky na druhé straně tváří v tvář domácímu gólmanovi neproměnili ani Bulva s Kašpárkem, dospěl zápas k závěrečnému hvizdu za stavu 1:4.

 

zdroj: http://www.slavojrychvald.cz



Sestavy


FC Vratimov B
M. Marcínek [-] - O. Adámek [-] , J. Gašman [-] , D. Pešek [-] , M. Kontra [-] , R. Konečný [-] , J. Macák [-] , R. Pešek [-] , T. Tříska [-] , D. Žižka [-] , R. Bandy [-]

TJ Slavoj Rychvald
K. Ježek [-] - J. Bonczek [-] (15. D. Kašpárek [-] ) , T. Rozsíval [-] , J. Nadhajský [-] , M. Drnovský [-] , J. Bulva [-] , P. Vantuch [-] , K. Domiter [-] , V. Šalamon [-] , R. Miczka [-] , J. Plánička [-]

ŽK: 44. D. Pešek , 59. J. Macák - 37. M. Drnovský , 43. D. Kašpárek .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: ONDRAČKA Milan - NĚMEC Jaroslav, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.