2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si vyšlápla na rezervu Meziříčí a je druhá


Branky


0

První jarní zápasy v I. A třídě se naplno rozjely tento víkend. Nová Ves dokázala ve skupině B na svém hřišti porazit lídra soutěže, rezervu Velkého Meziříčí a posunula se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

V Nové Vsi se představil lídr soutěže Velké Meziříčí. Utkání z obou stran začalo velmi opatrně a více se odehrávalo ve středu hřiště. Do první vážnější šance se dostali hosté, ale Ráčkův volný kop skončil nad břevnem. O pár minut později střílel opět Ráček, ale míč směřoval jen do rukavic Fuksi. Hned na to zahrávali domácí roh, když Nečas poslal míč do vápna na nabíhajícího volného J. Šanderu, který trefil u tyče stojícího Bendu, čímž zabránil jasnému gólu. V závěru poločasu poslal T. Novotný st. roh k Havlíkovi, který z úrovně penalty orazítkoval Krubovu tyč.

Na začátku druhé půle poslal Polanský dalekonosnou střelu na bránu, ale míč na mokrém terénu mířil k tyči, ale na poslední chvíli se musel vyznamenat brankář Fuksa. O tři minuty později Liška prošel přes J. Bureše a poté poslal pod sebe míč k volnému Bradáčovi, který nedokázal trefit bránu. V 61. minutě zahrávali domácí přímý kop, ale Nečasovu střelu brilantně zneškodnil brankář Kruba. O deset minut později hlavičkoval Havlík jen do náruče brankáře Kruby. V 72. minutě T. Novotný st. poslal do vápna přízemní centr, kde se nešťastně míč odrazil od hostujícího hráče a z druhé vlny nabíhající P. Bureš propálil vše, co mu stálo v cestě, 1:0. V 75. minutě J. Kafka chtěl odkopnout ve vápně míč, ale při odkopu trefil nohu Ondřejky a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil sám postižený a bez problému penaltu proměnil. V 79. minutě Ondřejka poslal křižný míč na J. Šanderu, který v dobré pozici míč netrefil. V závěru byl zbytečně vyloučen Polák, který dostal druhou žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý (Nová Ves): První poločas nebyl dokonalý na obě dvě strany. Za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát. Vyhrávali jsme osobní souboje a vytvořili jsme si mnoho nebezpečných standardních situací.

FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml. (Velké Meziříčí): Hrálo se na hodně měkkém povrchu, který nám vůbec nesvědčil, protože jsme nebyli zvyklí na přírodní trávu. Nová Ves hrála velmi tvrdý fotbal a často se prosazovala v soubojích. V prvním poločase se nám i dařilo, ale ve druhém to bylo obráceně. Co standardka domácích, to nebezpečí. Hodně domácí nakopávali dlouhé míče na rychlé hráče. Mrzí mě, že jsme v závěru utkání inkasovali a nepohlídali si remízu.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Bureš [-] , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] - Z. Nejedlý [-] , T. Novotný st. [-] (80. P. Šandera [-] ) , J. Šandera [-] , J. Nečas [-] (89. T. Novotný ml. [-] ) , P. Bureš [-] (84. V. Novotný [-] ) - M. Ondřejka [-] , J. Šandera [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - T. Malec [-] , D. Polák [-] , L. Halámek [-] , J. Kafka [-] - J. Vítek [-] , J. Polanský [-] (79. J. Jakeš [-] ) , H. Ráček [-] (49. M. Nevoral [-] ) , V. Bradáč [-] , L. Benda [-] (89. L. Prchal [-] ) - L. Liška [-]

ŽK: 56. P. Bureš , 64. J. Nečas , 88. Z. Nejedlý - 26. J. Polanský , 37. L. Halámek , 75. J. Kafka , 75. D. Polák , 77. L. Liška , 84. V. Bradáč . ČK: 86. D. Polák .
Hráči zápasu: J. Bureš - R. Kruba .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.