0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rezerv skončil bez branek


Branky


0

Velmi pohledný fotbal se odehrál v Třebíči. Šance byly na obou stranách, ale ani jednomu týmu se nepovedlo strhnout vítězství na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním půlce jsme měli několik velkých šancí, ale například Oladiti spálil dvě gólové šance, když šel ze strany do vápna. Domácí jsme i nebezpečné standardní situace, ale nic z toho nebylo. Ve druhém poločase se Vrchovina domácím vyrovnala a hrozila především z nebezpečných brejků.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Michal Sobota, asistent trenéra Třebíče B: Šance byly na obou stranách, a proto si myslím, že to byla zasloužená remíza.

SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, asistent trenéra Vrchoviny B: V prvním poločase byla mírněji lepší Třebíč, která se dostala do tří velkých šancí, ale naštěstí tyto šance neskončily gólem. My jsme si nevytvořili žádnou šancí v prvním poločase. Ve druhém poločase nedali domácí dvě stoprocentní šance a my jsme si také vytvořili tři šance, ale byly vniveč. V závěru zápasu se nic zásadního nestalo. Remíza byla zasloužená pro obě dvě strany.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - T. Oberreiter [-] , M. Ustohal [-] , M. Mašek [-] , M. Pohořilský [-] - L. Holý [-] , L. Zbožínek [-] (57. L. Karásek [-] ) , D. Kovář [-] (64. R. Valíček [-] ) , M. Hošek [-] - T. Staněk [-] , S. Oladiti [-]

SFK Nové Město na Moravě B
Z. Pokorný [-] - D. Bača [-] , M. Drdla [-] , P. Laštovička [-] , P. Blažíček [-] (63. M. Vašíček [-] ) - L. Trojánek [-] , P. Sodomka [-] (86. V. Fagula [-] ) , Z. Starý [-] , J. Skryja [-] - L. Polnický [-] , M. Šmída [-] (90. O. Poul [-] )

ŽK: 56. L. Zbožínek - 23. M. Drdla , 42. M. Šmída , 79. D. Bača .
Hráči zápasu: M. Mašek , M. Hošek - Z. Pokorný .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.