Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov prožívá krizi a má na kontě pátou prohru v řadě


Branky


0

Štěpánov bojuje horko těžko se záchranou a pořád se jím nedaří bodovat. Naopak Vrchovina B hraje v naprosté pohodě a k vítězství ji pomohl dorostenec Kyselý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bídném prvním poločase sáhli oba trenéři ke změnám v sestavě a na hřiště se dostali i střelci dne Jan Veselský a Michal Kyselý. V 55. minutě se prosadil právě Kyselý, jehož zásah prakticky rozhodl o dalším osudu zápasu. V ofenzivě naprosto bezzubí domácí s přibývajícím časem otevřeli hru a po dvou slepených gólech Michala Šmídy s Kyselým bylo hotovo. V 83. minutě sice snížil Jan Veselský, ale poslední trefa patřila opět dorostenci Kyselému, který zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek, trenér Štěpánova: Hrstka diváků musela být zklamána, protože obě mužstva předvedla velmi neatraktivní fotbal. Hosté dali první branku, která rozhodla o výsledku. Pokud vystřelíme na bránu až v 83. minutě, tak nemůžeme chtít vyhrát. Hosté vyhráli zaslouženě, mi jsme jim vítězství velmi ulehčili svým předvedeným výkonem.

SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, asistent trenéra Vrchoviny B: Domácí nás v úvodu hodně zatlačili, ale tento tlak jsme ustáli. Vytvořili jsme si dvě gólové šance, ale bez vstřelení gólu. Ve druhém poločase jsme hráli na brejky a spoléhali jsme na dobře hrajícího dorostence Kyselého, který jako střídající hráč oživil hru.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - V. Císař [-] , T. Brázda [-] (69. T. Samek [-] ) , M. Novák [-] , M. Svoboda [-] - V. Sedláček [-] , V. Kovalchuk [-] , P. Karásek [-] (76. D. Fiala [-] ) , D. Kintr [-] - V. Kutnyk [-] , J. Ludvík [-]

SFK Nové Město na Moravě B
Z. Pokorný [-] - D. Bača [-] , P. Laštovička [-] , V. Fagula [-] , P. Blažíček [-] - P. Sodomka [-] , M. Šmída [-] (88. O. Poul [-] ) , Z. Starý [-] , J. Skryja [-] (46. M. Kyselý [-] ) - M. Vašíček [-] (80. J. Veselý [-] ) , L. Polnický [-]

ŽK: 56. M. Svoboda , 74. V. Kubíček , 87. V. Císař - 54. V. Fagula . ČK: 74. M. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Sodomka , M. Kyselý .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.