1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov přišel na začátku zápasu o kapitána, ale nakonec vybojoval vítězství nad Kouty


Branky


0

Rantířov přišel z kraje zápasu o kapitána Kubíka, který se zranil a jeho tým musel bojovat o body bez něho. Kouty byly velice vyrovnaným soupeřem Rantířovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nebyla k vidění vůbec žádná šance, jen vážné zranění kapitána Kubíka, který musel odstoupit již v 8. minutě.

Ve druhém poločase zahrávali hosté PVK, bohužel přestřeli bránu. V 53. minutě Kozák s Hulou se kombinačně uvolnili na pravé lajně, předložili přihrávku před bránu, kde Bartejs zakončoval, ale Stýblo perfektním zákrokem vyrazil míč na roh. O dvě minuty později brankář Krupica odehrál dlouhý míč a Bartejs přessprintoval nedůraznou hostující obranu a nekompromisní střelou k tyči nedal brankáři šanci. V 59. minutě se dostal hostující Caha do slibné šance, ale mířil jen mimo bránu. Hosté získávali menší územní převahu a domácí čekali, že ještě udeří otevřené obrany hostů. V 85. minutě Krupica těsně u brankové čáry vyrazil centrovaný míč. Domácí již žádnou změnu skóre nezměnili a zvítězili díky enormní bojovnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Naše mužstvo má obrovskou marodku, která se rozšířila bohužel i o kapitána Kubíka. Měli jsme k dispozici jen dva hráče na střídání, tak jsme museli do zadních řad opět povolat Kovačíka. V kabině jsme si říkali, že tento zápas bude velice těžký, už díky terénu i marodce. Zvolili jsme vyčkávací taktiku podpořenou nesmírnou bojovností, což se nakonec ukázalo jako správné. Chtěl bych poděkovat celému týmu za bojovný a obětavý výkon a popřát kapitánovi Kubíkovi, co nejrychlejší návrat na hřiště.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Bylo to vyrovnané utkání a my jsme měli více šancí v prvním poločase, ale bohužel. Domácí dali jeden gól a stačilo jim to na vítězství. Takže vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , L. Kovačík [-] , P. Pavlíček [-] , L. Horáček [-] - M. Vacek [-] , J. Kozák [-] , L. Kubík [-] (8. K. Hula [-] ) , P. Cibulka [-] , D. Vaněk [-] - J. Bartejs [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , L. Paiskr [-] , J. Růžička [-] (83. A. Dočekal [-] ) , D. Hrubý [-] - F. Coufal [-] , R. Caha [-] (79. T. Vyzibla [-] ) , J. Havelka [-] , V. Navrátil [-] , J. Roušar [-] - J. Cejpek [-]

ŽK: 22. J. Kozák , 48. D. Vaněk , 78. L. Horáček .
Hráči zápasu: M. Vacek , L. Kovačík - J. Havelka .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.