1:1
(1:0)
76. M. Vrbka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav získala bod a definitivně se zachránila


Branky


24. P. Ciprys - 76. M. Vrbka
0

Třebíčské týmy si zápas rozdělily po bodu a definitně se zachránily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Za úmorného tepla se ve Vladislavi hrál bojovný fotbal s množstvím osobních soubojů. Vladislavští se ujali vedení, kdy po pěkné kombinaci, Krátký, Macek se křižnou střelou prosazuje Petr Ciprys. Poté je k viění spíše boj o střed pole, než pěkný kombinační fotbal.Každé mužstvo si vypracovalo do poločasu ještě 2 šance, stav se však neměnil. Druhá půle probíhá ve stejném tempu, utkání pomalu směřovalo ke konci, ale v 76. minutě se po chybě brankáře trefuje přehozením želetavský Michal Vrbka. Remíza je zasloužená púro obě mužstva. Domácí se tak definitivně zachránili v 1.A třídě.


Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: Vyrovnané utkání, vedli jsme 1:0. Zápas nebyl vůbec ideální kvůli horkému počasí. V závěru zápasu jsme dostali zbytečně gól, když chyboval náš brankář.

Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Zápas se hrál za úmorného tepla. Ve Vladislavi se hrál spíše bojovný a kontaktní zápas, protože je tam nejmenší hřiště. Zápas byl remízový.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Pavlík [-] , P. Otruba st. [-] , O. Venhoda [-] - P. Ciprys [-] , O. Krátký [-] , L. Venhoda ml. [-] , L. Petz [-] , D. Ciprys [-] - M. Zeman [-] , F. Macek [-] (52. M. Řezáč [-] )

Sokol Želetava
J. Mastný [-] - J. Svoboda [-] , D. Jičínský [-] , V. Jakeš [-] , M. Malík [-] - M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-] , M. Čurda [-] , Š. Vladeka [-] - T. Simandl [-] , V. Čurda [-] (59. M. Pavela [-] )

ŽK: 35. M. Čurda , 66. T. Simandl , 86. J. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Ciprys - M. Vrbka .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.