1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav uhrála remizu v Jaroměřicích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili hosté. Flekalův centr minul na malém vápně Vopršal. V 19. minutě využila Přibyslav zmatků v obraně soupeře a Škacha přeloboval brankáře Klubala. Přibyslav se však z vedení moc dlouho neradovala. O dvě minuty později centroval Stejskal a centr skončil přímo v brance hostů. Domácí měli od této chvíle převahu. Největší šanci však spálil Czucz, který se prosadil přes obránce, prostřelil i Syberu, ale branku minul. Pak trefil jaroměřický Holoubek břevno.

"Druhý poločas se zbytečně přitvrdilo. Výsledkem bylo vyloučení hostujícího kapitána Krčála za kritiku rozhodčího. Tento moment fotbalu uškodil, hra upadla do podprůměru. Jaroměřice se už do tlaku nedostaly a v 76. minutě měly i štěstí, když Flekal nastřelil ze dálky tyč."



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák: "Soupeř byl lepší na míči, byl i zkušenější. I tak to byl vyrovnaný zápas. Pro nás dobře, že jsme brzo vyrovnali. Po vyloučení Krčála šla kvalita zápasu dolů a Přibyslav remizu ubránila."

SK Přibyslav
Radek Havlíček: "Do prvního gólu jsme byli lepším týmem. Pak jsme se dostali do útlumu, soupeř vyrovnal a karta se obrátila. Nás opět nakoplo paradoxně vyloučení Krčála, mohli jsme zápas na konci rozhodnout. I tak jsem s remizou a naší hrou spokojený."



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Stejskal [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , D. Karásek [-] - M. Blatný [-] (46. T. Novotný [-] ) , M. Křivánek [-] , D. Hověz [-] , T. Holoubek [-] - Š. Czucz [-] (65. J. Rygl [-] ) , M. Neumann [-]

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - P. Kunc [-] , L. Vykoukal [-] (81. Z. Josífek [-] ) , T. Jelínek [-] - P. Sodomka [-] (68. M. Ondra [-] ) , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , D. Tvrdík [-] , J. Flekal [-] - L. Adamec [-] (20. R. Havlíček [-] ) , J. Vopršal [-]

ČK: 60. M. Krčál .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.